Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's La Rioja

Toon meer vakantiethema's

Populaire regio's La Rioja

Populaire campings La Rioja

Op vakfantie op een camping in La Rioja

Een kampeervakantie in La Rioja laat u al fhet moois van Spanje in een notendop beleven. De kleine autonome regio, die maar uit één provincie bestaat, is natuurlijk vooral bekend vanwege de heerlijke wijnen die er geproduceerd worden. Maar op uw camping in La Rioja zult u zien dat er tussen de vruchtbare heuvels en uitgestrekte wijngaarden heel veel meer is waar La Rioja trots op mag zijn!

Campings in La Rioja: een heerlijke streek voor fijnproevers!

Kamperen in La Rioja is genieten van de goede dingen van het leven. Wijnproevers zijn welkom in de vele bodega's waar u de traditierijke riojawijn kunt proberen. Rioja is één van de oudste beschermde namen voor wijn uit een bepaalde streek. Een andere specialiteit uit La Rioja zijn de zoete rode pepers die Pimientos del Piquillo heten. Probeert u tijdens uw kampeervakantie in Rioja zeker eens een van de heerlijke streekgerechten met lam of een zoete lekkernij: marsepein uit de Sierra de Cameros.

In deze dunbevolkte streek met vooral kleine dorpjes en maar één wat grotere stad, Logroño, vindt u zeker een mooie camping om de omgeving te verkennen. De bekende pelgrimsroute naar Santiago de Compostela, de Camino de Santiago, loopt ook voor een deel door La Rioja. Langs de route vindt u prachtige, monumentale stadjes als Calahorra, Arnedo, San Millan de la Cogolla, Santo Domingo de la Calzada en natuurlijk hoofdstad Logroño, al bewoond in de Romeinse tijd.

Op uw camping in La Rioja zult u merken waarom de druiven het zo goed doen in dit gebied: het klimaat is heerlijk zacht. Het landschap is heel bijzonder: het ligt tussen de noordelijke bergen, de vlakte van de Ebro en de centrale vlakte rond Madrid in. Een bezienswaardigheid is de Tierra de Cameros, met prachtige landschappen, kloven en grotten. In de Sierra Demanda vindt u toppen als de San Lorenzo van 2260 meter. La Rioja grenst aan Baskenland, Navarra, Aragón en Castilla y León. Het is niet ver naar historische steden als Burgos en Pamplona.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd