Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Castilië en León

Toon meer vakantiethema's

Populaire regio's Castilië en León

Populaire campings Castilië en León

Camping Camino de Santiago

Camping Camino de Santiago

 • 18
 • 2542

Deze camping ligt vlak bij Castrojeriz, midden op de hoogvlakte van Castilië. Het terrein ligt pal aan de Camino Frances, de pelgrimsroute die vanuit Frankrijk...

Op vakantie op een camping in Castilië (Castilla y León)

Een kampeervakantie in Castilië (dit deel van Spanje heet officieel Castilla y León) is ideaal in het voor- of naseizoen. Want in Centraal-Spanje kan het in de zomermaanden juli en augustus behoorlijk warm zijn; temperaturen tussen de 35 en 40 graden zijn geen uitzondering. In het vroege voorjaar is de natuur hier op zijn mooist. In deze streek vol historie zult u zich geen moment vervelen. Het is het land van glooiende vlaktes, burchten en kastelen en de prachtige Spaanse steden León, Burgos, Salamanca en Valladolid. De campings in Castilië bieden voor elk wat wils: bergen, wijngaarden, langgerekte meren aan de rivier de Esla en een landschap dat nog puur en ongerept is.

Campings in Castilla y León: kamperen in het land van koninklijke monumenten!

Kamperen in Castilië is het échte leven, zoals de Spanjaarden over deze streek zeggen. U vindt er van alles wat: schitterende berglandsschappen, kronkelende riviertjes, wijngaarden, stadjes en vooral veel ruimte.

De campings in Castilla y León zijn een prima vertrekpunt om het mooie binnenland van Spanje te ontdekken. Bijvoorbeeld de Ruta de los Arribes del Duero, één van de mooiste culturele routes in Zuid-Europa. Of Avila, Salamanca en Segovia: drie steden in deze regio die het predikaat 'World Heritage City' hebben: belangrijke cultuurmonumenten dus. Segovia is prachtig gelegen op de rand van een heuvel, met in de verte de bergen. Het oude Avila is bijna helemaal ommuurd met een middeleeuwse verdedigingsmuur.

Overal in het voormalige koninkrijk Castilië, dat een hoofdrol speelde in de Spaanse geschiedenis, vindt u kloosters, kastelen, burchten en archeologische vindplaatsen. Samen met het koninkrijk Aragón vormde Castilië de basis van het huidige Spanje. In Castilië (of Kastilië) zijn zo veel bezienswaardigheden uit het rijke verleden, dat u zich in één groot openluchtmuseum waant. Maar op een camping in Castilië in Midden-Spanje zit u ook midden in de stilte, ver weg van de drukte, als u dat wilt.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd