Ga naar de homepage

Beoordelingen Gerona

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Gerona

Nelly

heel mooi en uitstapjes gemaakt naar Girona en Barcelona. Man en zoon ook mooi kunnen fietsen. Grote wegen wel erg druk, binnenwegen geen probleem.

Van Daele Marc

De streek is gelukkig prachtig !

Ilse

Leuke regio, schattige dorpjes, dali museums in de buurt, en succes voor de kids was Aqua brava in Rosés, gaaf waterpark

Op vakantie op een campingc in Gerona

In het noorden van Catalonië liggen de campings in Gerona. Deze provincie ligt in een vallei waar een aantal rivieren samenkomt en grenst uiteraard ook aan de zee. Campings in Gerona zijn bij uitstek geschikt voor een gezellige kampeervakantie met het hele gezin!

Kamperen in Gerona: gezellig ontspannen

Wanneer u op een camping in Gerona verblijft, zult u dagelijks kunnen genieten van zon en strand, want beide zijn hier in overvloed aanwezig! Heeft u zin om vanaf uw camping in Gerona eens een dagje weg te gaan, dan is het Dalí museum een aanrader, evenals de stad Gerona zelf. Om uw kinderen tijdens het kamperen in Gerona te verrassen neemt u ze mee naar het populaire waterpretpark bij Lloret de Mar.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd