Ga naar de homepage

Beoordelingen Barcelona

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Barcelona

Kurt Andries

Sitges is een twintig minuutjes wandelen (met honden onderweg dus geen openbaar vervoer). Bus stopt vlak voor de camping, mooi stadje met een bruisend nachtleven.

Wil Sanou

Barcelona zeker de moeite waard

L.Moolhuizen

in de regio is veel te doen o.a. andere dorpen bezoeken je kan vanaf malgrat met de trein overal naar toe.

Op vakantie op een camping bij Barcelona

Wanneer u een ontspannen strandvakantie wilt combineren met de drukke en sprankelende sfeer van een wereldstad, dan bent u op één van de campings bij Barcelona aan het goede adres!

Kamperen bij Barcelona: sprankelend en internationaal

Vanaf een camping bij Barcelona heeft u alle mogelijkheden om deze wereldstad te ontdekken. Verken de stad te voet en u valt van de ene verbazing in de andere. Er is een Gotische wijk, de twee oude wijken van La Ribera en centraal in de stad veel indrukwekkende moderne gebouwen, waaronder diverse van de architect Gaudí. Er is zoveel te zien dat u hier vanaf uw camping bij Barcelona zeker meerdere dagen zult doorbrengen!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd