Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2020 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Baskenland

Toon meer vakantiethema's

Populaire regio's Baskenland

Populaire campings Baskenland

Gran Camping Zarautz

Gran Camping Zarautz

 • 20
 • 2975

De terrassencamping Zarautz ligt mooi boven op een heuvel. Vanaf het grasveld naast de camping heb je een prachtig uitzicht op zee, de baai van...

Camping Igara de San Sebastián

Camping Igara de San Sebastián

 • 18
 • 2972

Camping Igara de San Sebastián staat volledig in het teken van San Sebastian, de mooie Baskische kustplaats in het noordwesten van Spanje. Deze moderne camping...

Camping Igueldo

Camping Igueldo

 • 20
 • 2973

Dicht bij San Sebastian ligt de grote, goed onderhouden terrassencamping Igueldo tussen de bergen en de zee. Omdat de camping op een heuvel ligt, heb...

Op vakantie op een camping in Baskenland (Pais Vasco)

Een kampeervakantie in Pais Vasco, de officiële Spaanse naam van Baskenland, is letterlijk een vakantie op de grens van twee werelden. U bent hier te gast in het Spaanse deel van Baskenland, een werkelijk prachtig gebied in de westelijke uitlopers van de Pyreneeën en aan de Spaanse noordkust aan de Golf van Biskaje. In de Baskische taal heet Baskenland Euskal Herria. Op een camping in Baskenland in Noord-Spanje zult u merken dat de Basken terecht trots zijn op de regio met heerlijke landschappen, sfeervolle steden en veel traditie.

Campings in Pais Vasco: ontdek de unieke Baskische charme!

Kamperen in Spaans Baskenland doet u in een mooi berglandschap of aan de rotsachtige Atlantische kust, vol schilderachtige plaatsjes. Het Spaanse deel van Baskenland bestaat uit vier provincies: drie 'echt' Baskische en als vierde Navarra, dat maar gedeeltelijk Baskisch is. De drie provinciehoofdsteden, elk met hun eigen, unieke charme, zijn: Vitoria-Gasteiz, Bilbao en San Sebastián (of Donostia in het Baskisch). De drie Franse provincies vallen allemaal binnen het departement Pyrénées-Atlantiques.

Een kampeervakantie in Baskenland in Spanje kunt u uitstekend combineren met een bezoek aan de mooie, Franse regio rond Biarritz en Bayonne. Op de campings in Baskenland heeft u de keus: het is een regio met bijna aaneengesloten, beschermde natuurgebieden, oergezellige stadjes, stranden, baaien en rotsachtige klippen, maar vooral véél cultuur.

In Bilbao gaan oud en nieuw harmonisch samen. Er is een museum over de Baskische cultuur en een museum met religieuze kunstschatten, maar ook het hypermoderne, spectaculaire Guggenheim Museum van de wereldberoemde architect Frank O. Gehry: een sierlijk gebouw in staal, dat een beetje doet denken aan een enorme, metalen roos. In Vitoria is er onder andere een lantaarnmuseum! Hier ziet u alle schitterend versierde lantaarns die gebruikt worden in de processie 'Rosario de la Aurora': ieder jaar op 4 augustus worden ze in het ochtendgloren door de straten van de stad gedragen.

Baskenland is ook een heerlijke plek om op vakantie te gaan als u van lekker eten houdt: traditionele streekgerechten met eenvoudige ingrediënten of de hoogstaande Baskische 'nouvelle cuisine'. De kleine hapjes bij de borrel heten ook hier tapas of ook wel 'pinchos'. Dat wordt genieten op uw camping in Pais Vasco!

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. Ook de acceptatiedata van CampingCard ACSI kunnen afwijken. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.