Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Catalonië

Toon meer vakantiethema's

Populaire regio's Catalonië

Populaire campings Catalonië

Op vakantie op een camping in Catalonië

Tijdens een kampeervakantie in Catalonië gaat u vast en zeker een dag naar Barcelona, één van de mooiste steden van Europa. De Catalaanse hoofdstad heeft het allemaal: een prachtige ligging aan zee, de gezellige flaneerstraat de Ramblas, statige boulevards en kleine straatjes, winkels en pleinen. 

Maar Catalonië, net over de grens met Frankrijk en Andorra, is veel meer dan Barcelona: eindeloze stranden aan de Costa Brava en heerlijke natuurlandschappen. Op de vaak supermooie campings aan de Costa Brava verveelt u zich geen dag.

Campings aan de Costa Brava: vakantieparadijzen in de kuststreek rond Barcelona!

Kamperen in Catalonië is een genot voor liefhebbers van een actieve natuurvakantie én een interessante stedentrip. Misschien wilt u beide wel combineren! In het noorden zijn er de uitlopers van de Pyreneeën, aan de kust geweldige zandstranden. Ook het binnenland rond  Barcelona is een verrassende ontdekking!

De campings in de buurt van Barcelona zijn vaak grote, luxe vakantieoorden met veel luxe en veel voorzieningen. Ideaal voor de kampeerder die van comfort en activiteiten op de camping houdt. Maar u vindt er ook kleine natuurcampings in de bergen.

Barcelona is een stad met veel traditie en historie, maar de moderne architectuur springt het meest in het oog. Architect Antoni Gaudi is daar bijna in zijn eentje voor verantwoordelijk. Overal in de stad staan zijn prachtige gebouwen vol originele details. Het beroemdst is wel de enorme kathedraal Sagrada Familia met zijn sierlijke torens en schitterende ornamenten. Barcelona is ook de stad bij uitstek om lekker lui te flaneren over de boulevard de Ramblas of uitgebreid te eten of te winkelen. Op een kampeervakantie of rondreis in Catalonië bent u door het zachte Catalaanse klimaat bijna het hele jaar verzekerd van mooi weer.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd