Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Zuid-Holland

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Zuid-Holland

Toon meer plaatsen in Zuid-Holland

Alle plaatsen

Populaire campings Zuid-Holland

Camping De Duinpan

Camping De Duinpan

 • 20
 • 121

Aan de voet van de Noordwijkse duinen, met veel recreatiemogelijkheden. Erg leuk om te doen als je op Camping De Duinpan verblijft: een fiets huren...

Op vakantie op een camping in Zuid-Holland

De meeste campings in Zuid-Holland liggen vlakbij zee, maar ook havenstad Rotterdam of regeringszetel Den Haag zijn nooit ver weg. Of u nu zin heeft om te rusten, lekker uit te waaien, of juist de bruisende drukte wilt opzoeken, op een camping in Zuid-Holland kan het allemaal!

Kamperen in Zuid-Holland: uitstekende uitvalsbasis voor leuke uitstapjes

Campings in Zuid-Holland zijn een prima bestemming voor een vakantie met of zonder kinderen aan de kust. Behalve genieten van een ontspannen dagje zonnen aan het strand van bijvoorbeeld Scheveningen, de bekendste Nederlandse badplaats, is er rondom de campings in Zuid-Holland ook alle ruimte om te wandelen of paard te rijden door duinen en bossen. En natuurlijk om te varen op het water; u bent tenslotte in waterland Nederland!

Een camping in Zuid-Holland is ook een uitstekende uitvalsbasis voor tal van leuke uitstapjes zoals miniatuurstad Madurodam of het spectaculaire attractiepark Duinrell, met een speeltuin, een pretpark en een tropisch zwemparadijs, allemaal in de duinen bij Wassenaar en Den Haag.

Kamperen in Zuid-Holland is natuurlijk perfect te combineren met één of enkele dagen Rotterdam, de havenstad met de grootste haven van Europa of het statige Den Haag, de zetel van de Nederlandse regering! In beide steden kunt u ook eindeloos winkelen of gewoon van de zon genieten op zo'n typisch Nederlands terrasje in de stad.

Een aanrader voor tijdens uw kampeervakantie in Zuid-Holland: de kleinere Zuid-Hollandse steden met eeuwenoude centra, zoals Delft, Gouda en Leiden. Gouda is over de hele wereld beroemd vanwege de gelijknamige Nederlandse kaas. Badplaats Scheveningen gonst van de activiteiten en wordt aan het strand gedomineerd door het meer dan honderd jaar oude luxe hotel, het Kurhaus. Omdat de afstanden in Nederland nooit heel groot zijn, kunt u vanaf een camping in Zuid-Holland ook heel gemakkelijk een bezoek brengen aan de bruisende hoofdstad Amsterdam in Noord-Holland.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd