Ga naar de homepage

Beoordelingen Overijssel

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Overijssel

Henk Huisintveld

leuke omgeving en leuke dorpjes Enter en Rijssen

Beijer

Mooie bezienswaardige omgeving Natuurgebied de Bergvennen zat, op dit moment vol met ooievaars, en andere mooie vogels.

Anita

Regio van de camping is zeer divers met prachtige fiets- en wandelroutes (met en zonder hond), groen en rustgevend.

Op vakantie op een camping in Overijssel

Op en rond de campings in Overijssel kunt u genieten van alles wat kamperen te bieden heeft. U kunt er in de omgeving wandelen en fietsen door de bossen en landerijen. Of u kunt een bezoek brengen aan één van de steden of attractieparken in de regio. U hoeft in ieder geval nooit ver van uw camping in Overijssel te gaan om van alles te beleven.

Kamperen in Overijssel: oude steden en leuke attractieparken

In Zwolle, de hoofdstad van Overijssel, vindt u allerlei bezienswaardigheden, zoals kerken, molens, bruggen, monumenten en parken. Maar ook in Hengelo, of in steden langs de rivier de IJssel, zoals Deventer en Kampen, kunt u vele musea, kerken en poorten bezichtigen. Deventer is tevens één van de oudste steden in Nederland. Op de eerste zondag van augustus wordt hier altijd de grootste boekenmarkt van Europa gehouden.

Naast de grote steden zijn ook verschillende dorpen het bezoeken waard tijdens uw kampeervakantie in Overijssel. Zo wordt Giethoorn wel het ‘Venetië van het Noorden’ genoemd. Het dorp is bekend om zijn bruggetjes, waterwegen en punters.

Als u met de (klein)kinderen gaat kamperen in Overijssel, staat een bezoek aan één van de attractieparken in deze provincie misschien wel op uw verlanglijstje. U vermaakt zich in Overijssel bijvoorbeeld in Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Slagharen en het Noorderdierenpark in Emmen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd