Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Noord-Holland

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Noord-Holland

Toon meer plaatsen in Noord-Holland

Alle plaatsen

Populaire campings Noord-Holland

Op vakantie op een camping in Noord-Holland

Op een camping in Noord-Holland kan het allemaal: lekker uitwaaien aan de uitgestrekte stranden bij Zandvoort of Bloemendaal, of juist de bruisende drukte in van hoofdstad Amsterdam, varen op een van de vele binnenwateren of het enorme IJsselmeer, of gewoon lekker luieren op de camping in Noord-Holland!

Kamperen in Noord-Holland: altijd naar uw zin

Campings in Noord-Holland zijn een prima bestemming voor een vakantie met of zonder kinderen aan de Noordzeekust. Behalve genieten van een ontspannen dagje zonnen aan het strand, is er rondom de campings in Noord-Holland ook alle ruimte om te wandelen of paard te rijden door duinen en bossen.

Een bezoek aan Amsterdam mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw kampeervakantie in Noord-Holland. De vele musea, winkels en andere attracties zorgen ervoor dat u zich meerdere dagen in Amsterdam kunt vermaken. De complete bebouwing binnen de 17de eeuwse gordel van grachten is beschermd monument. Maar Amsterdam heeft ook leuke pleintjes, drukke markten en gezellige cafeetjes. En de niet te omschrijven bruisende sfeer van een echte wereldstad.

Maar ook de schitterende steden Haarlem en Alkmaar bijvoorbeeld zijn een lust voor het oog. In Haarlem vindt u veel antiekwinkels en originele winkelstraten, in Alkmaar is de wereldberoemde kaasmarkt met kaasdragers in klederdracht. Een geliefd vakantieoord voor veel toeristen is het grootste waddeneiland Texel, ten noorden van Den Helder.

Kamperen in Noord-Holland is ook een uitstekende uitvalsbasis voor tal van leuke uitstapjes zoals De Keukenhof, de bollenvelden en de Zaanse Schans, een openluchtmuseum met molens aan het water van de Zaan.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd