Ga naar de homepage

Beoordelingen Noord-Holland

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Noord-Holland

Vanhoutteghem Floris

Vanalles te doen in de nabije omgeving.

Boven

Een prachtige fietsweg naar Utrecht langs de Vecht, Utrecht zelf is een gezellige stad, de centrale ligging van de camping maakt het mogelijk heel veel uitstappen te maken (Amsterdam heeft P+R op 25 km).

Bosch

Mooie omgeving om te fietsen of wandelen

Op vakantie op een camping in Noord-Holland

Op een camping in Noord-Holland kan het allemaal: lekker uitwaaien aan de uitgestrekte stranden bij Zandvoort of Bloemendaal, of juist de bruisende drukte in van hoofdstad Amsterdam, varen op een van de vele binnenwateren of het enorme IJsselmeer, of gewoon lekker luieren op de camping in Noord-Holland!

Kamperen in Noord-Holland: altijd naar uw zin

Campings in Noord-Holland zijn een prima bestemming voor een vakantie met of zonder kinderen aan de Noordzeekust. Behalve genieten van een ontspannen dagje zonnen aan het strand, is er rondom de campings in Noord-Holland ook alle ruimte om te wandelen of paard te rijden door duinen en bossen.

Een bezoek aan Amsterdam mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw kampeervakantie in Noord-Holland. De vele musea, winkels en andere attracties zorgen ervoor dat u zich meerdere dagen in Amsterdam kunt vermaken. De complete bebouwing binnen de 17de eeuwse gordel van grachten is beschermd monument. Maar Amsterdam heeft ook leuke pleintjes, drukke markten en gezellige cafeetjes. En de niet te omschrijven bruisende sfeer van een echte wereldstad.

Maar ook de schitterende steden Haarlem en Alkmaar bijvoorbeeld zijn een lust voor het oog. In Haarlem vindt u veel antiekwinkels en originele winkelstraten, in Alkmaar is de wereldberoemde kaasmarkt met kaasdragers in klederdracht. Een geliefd vakantieoord voor veel toeristen is het grootste waddeneiland Texel, ten noorden van Den Helder.

Kamperen in Noord-Holland is ook een uitstekende uitvalsbasis voor tal van leuke uitstapjes zoals De Keukenhof, de bollenvelden en de Zaanse Schans, een openluchtmuseum met molens aan het water van de Zaan.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd