Ga naar de homepage

Beoordelingen Flevoland

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Flevoland

Elly Focke

Polder gebied, maar aan de andere kant van het Veluwemeer is het bosrijke gebied de Veluwe

G.H. Beuman

Kenmerkend gevarieerd polderlandschap.

Van Hartingsveldt

mooi fietsomgeving, dicht bij A'dam

Op vakantie op een camping in Flevoland

Het groene en waterrijke Flevoland biedt alles voor een leuke kampeervakantie in Nederland. Vanaf uw camping in Flevoland kunt u het water op, de bossen in, uitwaaien op het strand of een van de vele attracties bezoeken. In deze twaalfde en jongste provincie heeft u alle ruimte om te ontspannen tijdens het kamperen in Flevoland.

Kamperen in Flevoland: een gevecht tussen mens en water

De campings in Flevoland liggen vrijwel altijd in de buurt van water. De provincie ligt in de voormalige Zuiderzee en wordt nu omringd door het IJsselmeer, het Markermeer en de Randmeren. Vanaf uw camping in Flevoland kunt u dan ook verschillende watersporten beoefenen: varen, surfen, duiken, waterskiën, zwemmen en vissen.

De voormalige eilanden Urk en Schokland lagen in de Zuiderzee. Urk ademt nog steeds de sfeer van een eiland, met haar prachtige monumentale panden en huisjes gelegen in een doolhof van steegjes. Als u tijdens uw kampeervakantie in Flevoland een bezoek brengt aan Museum Schokland, leert u de strijd tussen de mens en het water kennen.

In provinciehoofdstad Lelystad kunt u naar het Aviodrome, Bataviawerf, en de Prehistorische Nederzetting in Natuurpark Lelystad. Om te shoppen kunt u vanaf uw camping in Flevoland naar Bataviastad of Almere gaan. En ook hoofdstad Amsterdam is goed te bereiken als u kampeert in Flevoland. De kinderen zullen het helemaal geweldig vinden als u met hen attractiepark Walibi World bezoekt.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd