Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Utrecht

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Utrecht

Populaire campings Utrecht

Op vakantie op een camping in Utrecht

Kamperen in Utrecht is zeer divers. U kunt de provinciehoofdstad Utrecht bezoeken, maar ook tal van andere kleine steden zoals Muiden, Amersfoort en Baarn. Al fietsend of lopend door de wonderschone natuur valt u van de ene verrassing in de andere. De campings in Utrecht, de kleinste provincie van Nederland, liggen prachtig centraal, waardoor u ook vele uitstapjes buiten Utrecht kunt ondernemen.

Kamperen in Utrecht: een variatie aan landschappen en geschiedenis

Een kampeervakantie in Utrecht zal u zeker bijblijven. Met de kinderen kunt u naar Dierenpark Amersfoort of Ouwehands Dierentuin in Rhenen gaan. Ook leuk om te bezoeken is het Spoorwegmuseum in Utrecht. Op een terrasje aan de Vecht of de Kromme Rijn kunt u helemaal tot rust komen.

Trek vanaf uw camping in Utrecht de stad Utrecht in. De stad is ruim 1200 jaar oud. Letterlijk en figuurlijk hoogtepunt is de Dom, die overal in Utrecht bovenuit torent. Slenter rondom de Dom door de smalle straten van de historische binnenstad. Geniet van de hofjes, de grachtengordel, de middeleeuwse huizen, de historische kerken en de vele restaurantjes en cafés.

In Baarn kunt u Paleis Soestdijk bezoeken. Prinses Juliana en prins Bernhard vanaf 1937 tot aan hun dood in 2004 hier gewoond. Nu is het paleis open voor publiek. Langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie vindt u vestingsteden, forten en sluizen. Ervaar tijdens uw kampeervakantie in Utrecht de eeuwenoude geschiedenis van de verdediging van Nederland. Nog verder de geschiedenis in duiken kan op de fiets langs de Romeinse Limes. U volgt de route die de Romeinen ooit op Nederlands grondgebied hebben achtergelaten.

De combinatie van kastelen, landhuizen en natuurschoon geeft de Utrechtse Heuvelrug een haast magische uitstraling. Daarnaast geeft de variatie aan landschappen een prachtig beeld rondom uw camping in Utrecht. Onderweg kunt u reeën, vossen of dassen spotten. In het noorden van de provincie liggen de Vechtstreek en de Loosdrechtse Plassen, beide zeer bekend als recreatiegebied. Kortom, er is genoeg te doen in Utrecht.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd