Ga naar de homepage

Beoordelingen Zeeland

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Zeeland

Olivier

Leuke fietsregio!

Els

Heerlijk rust en heel dicht bij het strand en de zee.

Geert van der Werf

Als je er nog nooit geweest bent is het een prachtige omgeving om te ondernemen en langs de stadjes en dorpjes te reizen om te zien wat het na die verschrikkelijke overstroming is geworden en overgebleven is

Op vakantie op een camping in Zeeland

Bij kamperen in Zeeland denkt u aan strand en zee. Dit voormalige eilandenrijk in het zuidwesten van Nederland is met bruggen, dammen, dijken en tunnels verbonden met het vaste land. De waterliefhebber is hier helemaal in zijn element, want de campings in Zeeland liggen altijd in de buurt van water. Maar u vindt hier ook historische steden, weidse polders en ongerepte boerendorpjes.

Kamperen in Zeeland: strand en zee langs de Noordzeekust

Tijdens een kampeervakantie in Zeeland trekken de meeste badgasten naar de Noordzeestranden. Langs de stranden liggen prachtige badplaats als Westkapelle en Cadzand. Voor surfers, duikers en zeilers zijn er op de zoutwatermeren genoeg mogelijkheden om aan hun trekken te komen. Maar kamperen in Zeeland is meer dan zand en water!

Op de verschillende eilanden heeft u allerlei mogelijkheden om sfeer te proeven. Ga vanaf uw camping eens ringrijden op Walcheren of pierbollen op Zeeuws-Vlaanderen. Of proef eens een van de Zeeuwse lekkernijen, zoals mosselen en zeekraal. 's Avonds kunt u in theaters, schouwburgen en cafés opgaan in het bruisende Zeeuwse nachtleven.

Nog steeds speelt de visserij een grote rol in Zeeland. Vissersdorpen zoals Arnemuiden, Yerseke en Terneuzen hebben ieder een eigen haven die tegenwoordig ook voor de pleziervaart open is. In de zomermaanden is het in Renesse, Middelburg en Domburg gezellig druk tijdens de wekelijkse markten.

Voor de natuurliefhebber is een kampeervakantie in Zeeland een aanrader. De flora en fauna op de schorren en slikken zijn zeer divers. Dat is te danken aan de extreme milieuomstandigheden. Daarnaast zijn er meerdere beschermde natuurgebieden op de Zeeuwse eilanden.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd