Ga naar de homepage

Beoordelingen Limburg

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Limburg

Wieneke

Hele leuke natuurlijke omgeving, op fiets afstand kun je allerlei leuke dorpjes bereiken.

Boven

Roermond is het bezoeken waard, veel shopping maar helaas weinig cultureel erfgoed. Veel fietstochten of wandelingen in de omgeving en met de auto zijn er wel veel steden dicht in de buurt die ons meer aanspreken (Aken, Maastricht..)

Harry Hanssen

Parkstad is een buitengewoon interessant stadsgebied. Bovendien ligt het perfect in de grensregio met Duitsland en België. Luik, Keulen, Aken, Düsseldorf, Ardennen, Eifel, etc.? Alles binnen handbereik.

Op vakantie op een camping in Limburg

Kamperen in Limburg betekent genieten van landschappelijke afwisseling, gemoedelijke mensen, vele sportmogelijkheden en talloze bezienswaardigheden. Breng tijdens uw kampeervakantie in Limburg een bezoek aan de prachtige provinciehoofdstad Maastricht, ontdek het natuurrijke Land van Peel en Maas of maak wandelingen en fietstochten door het groene heuvellandschap. Campings in Limburg bieden het u allemaal!

Kamperen in Limburg: uitgebreide mogelijkheden

Een vakantie op een camping in Limburg is geschikt voor mensen met of zonder kinderen. U kunt er compleet relaxen, maar u kunt zich ook volledig in het avontuur storten.

Wat Limburg typeert, is de gastvrije en bourgondische sfeer die er hangt. Vandaar dat kamperen bij de boer een echte aanrader is. Maak kennis met het boerenleven en geniet ondertussen vanaf de camping van het schitterende uitzicht over het mooie Limburgse landschap.

Doordat Limburg veel landschappelijke afwisseling kent, zult u zich op een camping in Limburg niet snel vervelen. De provincie heeft maar liefst drie Nationale Parken die in het noorden en het midden van de provincie liggen. Gloeiende heuvellandschappen typeren het zuiden van Limburg. Een paradijs voor kampeerders die van fietsen of wandelen houden!

Bij Limburg hoeft u echter niet alleen aan natuur te denken. Bezoek vanaf u camping in Limburg bijvoorbeeld de bruisende provinciehoofdstad Maastricht, ga naar het Limburgs museum in Venlo of ga relaxen in één van de kuuroorden. Met de kinderen kunt u naar het pretpark Toverland, het Sprookjesbos in Valkenburg of breng een bezoek aan het drielandenpunt.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd