Ga naar de homepage

Vakantiepark De Byvanck BV

Foto's van de camping
Vakantiepark De Byvanck BV Vakantiepark De Byvanck BV
Algemene gegevens

Op Vakantiepark De Byvanck BV in Beek (Gelderland) kampeert u al voor €15,- per nacht in het laagseizoen met de CampingCard ACSI. Op één van de 30 toerplaatsen verblijft u gedurende 01-01-2017 - 07-07-2017 en 24-08-2017 - 31-12-2017 met korting. Op deze camping kunt u, naast voordelig kamperen met uw CampingCard ACSI, ook terecht met uw ACSI Club ID (vervangend legitimatiebewijs).

Camping met deels schaduwrijke vlakke plaatsen, gelegen net buiten het dorpje Beek, aan de voet van de Montferlandse heuvels in het hart van de Gelderse Achterhoek. Verwarmde sanitaire voorzieningen met overdekt zwembad. Watertemperatuur van minimaal 28° C. Prima uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten.

www.byvanck.nl

Extra korting: 7=6 / 14=13 / 21=18

  • 360

Acceptatieperiode

september 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ook voordelig kamperen in het laagseizoen? Bestel CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI geaccepteerd

31 Camping open / CampingCard ACSI niet geaccepteerd

31 Camping gesloten

31 Uw vakantieperiode

Gedetailleerde informatie over de camping
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,0

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,2
Personeel
8,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,3
Kampeerplaats
7,7
Accommodatie
7,7
Kindvriendelijkheid
7,0
Entertainment
6,1
Sportfaciliteiten
6,7
Zwembad
8,2
Eten en drinken
7,1
Omgeving
8,4

Hendrik-Jan, op deze camping in mei 2016

7,4

Reisgezelschap: Paren

Voor weinig geld kun je hier een heerlijk weekendje weg. Grote, zonnige plaatsen en met de fiets ben je met enkele minuten in Beek of Elten voor de boodschappen of lekker eten. Het sanitair was weinig, maar daar hebben wij gelukkig geen hinder van ondervonden. Tijdens ons verblijf werd er op een groot gedeelte van het wegdek een laag aangebracht. De hinder van stof en gaten werden direct een stuk minder. Al met al een heerlijk weekendje!

Maurice Brinkman, op deze camping in april 2016

6,1

Reisgezelschap: Paren

Veel vaste gasten die de boel niet heel goed onderhouden, daardoor shabby indruk. Hadden gebeld dat we laat aankwamen en werden keurig ontvangen en mochten de volgende dag inchecken. Zwembad is niet bijzonder maar prima in orde, in deze tijd druk bezet door de zwemschool waardoor beperkt open. Sanitair is schoon maar heel beperkt en vooraan op de camping: 2 douches en 2 toiletten. Overigens zijn er bij de receptie ook nog 4 toiletten. Beek is op een kwartiertje lopen. Hier zit een supermarkt en wat andere kleine winkeltjes. Je kunt er leuk wandelen en fietsen en je zit tegen de grens met Duitsland aan.

Meijers, op deze camping in augustus 2015

8,0

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Tegenvaller, op deze camping in juni 2015

5,5

Reisgezelschap: Paren

Stof..stof..stof...happen! Zeg je er wat van word er niets mee gedaan! Het lijkt wel een doorgaande weg langs je tent en dat dag en nacht!
Grasvelden worden slecht onderhouden. Wc en douches ( maar twee ) zijn veel te weinig en liggen ook nog eens buiten de camping!
Zeer klant-onvriendelijke camping waar wij niet meer terug zullen gaan!

Min, op deze camping in mei 2014

6,2

Reisgezelschap: Vriendengroep

We kregen een vriendelijke ontvangst maar geen info over de camping, activiteiten in de omgeving of hulpverlening. Het zwembad is leuk.
Het sanitair is mooi maar veel te weinig en buiten de camping bij het zwembad waardoor sommigen bijna 400m moeten lopen. Ben je er eindelijk moet je nog in de file staan voor je eindelijk naar het toilet kan. De leegplaats voor het chemisch toilet bevindt zich in dezelfde ruimte als waar de afwas wordt gedaan. Je stinkt er weg. Wat heel erg vrouwonvriendelijk is dat dames hun gebruikte tampons of inlegkruisjes in de enige prullenbak naast de afwassende heren moeten gooien.

B. Gildemeester, op deze camping in mei 2014

7,2

Reisgezelschap: Senioren

Onze aankomst was niet super, de plaatsen die we geserveerd hadden en in mei bekeken hadden waren er niet, met als toelichting Het is nu druk, dus daar kunnen we geen rekening mee houden. Vreemd. de administratie was ook niet in orde. Het vervelende is dat de auto\'s dag en nacht langs je tent rijden, en sommige niet zachtjes. De toilletaccomodatie is erg weinig . twee douches en twee toilleten voor 30 kampeerplaatsen. Wat wel erg fijn is is het zwembad met heerlijk warm water. De omgeving is prachtig om te fietsen.

H.J.Beukenhorst, op deze camping in oktober 2013

7,7

Reisgezelschap: Senioren

Wij zijn van 30-9-2013 tot 07-10-2013 op Vakantiepark de Byvanck geweest. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Leuk zwembad met water van 30*C, heerlijk voor de ouderen onder ons. Een groot minpunt was dat er laat in de avond en 's nachts met auto's gereden werd, waar wij en meer medekampeerders zich ernstig aan stoorden.
Ook het geluid van de autobahn was erg storend. Verder was het een mooie omgeving om te fietsen.

Johannes de Haasx, op deze camping in augustus 2013

8,1

Reisgezelschap: Senioren

We hebben hier enkele dagen gestaan. Helaas stonden we op het eerste veldje wel wat dicht op elkaar. Verder is de camping prima, kleinschalig, maar goed. Je kan prima fietsen in de omgeving. En tanken in Duitsland, veel goedkoper.

Henk Meijer, op deze camping in juli 2013

8,6

Reisgezelschap: Senioren

Wij zijn hier twee jaar achter elkaar geweest. Door omstandigheden konden we niet in 2014. Zeer vriendelijk personeel en eigenaren. schone toiletten. Heerlijk zwembad.

Bisschops, op deze camping in juli 2013

8,4

Reisgezelschap: Senioren

Goed verzorgde camping die meer geschikt is voor stellen zonder kinderen. Fijne fietsomgeving. Wij hebben ook zeer genoten van het overdekte zwembad. Het personeel alsmede de eigenaren zijn zeer vriendelijk en niets is hun teveel.

Algemene gegevens

Openingsperiode
01-01-2017 t/m 31-12-2017
Oppervlakte
7,2 ha
Aantal toerplaatsen
30 (80 - 120m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
90

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!).

Populaire voorzieningen
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:72 m2
  • Wifi 80-100% dekking
  • Caravan toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar
Internet
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Douches: warm water
  • Wastafels: warm water
  • Zittoiletten
  • Privé-toilet
  • Babyroom
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Verwarmd sanitair
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Douches: koud water
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
Eten drinken en levensmiddelen
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
Zwemmen
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:72 m2
Recreatie en wellness
  • Sauna
  • Tafeltennistafel
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • golfclinic (golfcursus)
    • afstand:8 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Bodem en beplanting
  • Grasland
  • Zandbodem
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen met veel schaduw
Ligging van de camping
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:4 km
Diversen
  • Dag en nacht rustig
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Paden en wegen verlicht
Adres & Route

Wilt u camping Vakantiepark De Byvanck BV boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Vakantiepark De Byvanck BV
    Melkweg 2
    7037 CN / Beek (gem. Bergh)
    Nederland

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    51°53'59"N 6°10'43"E
  • A12 Arnhem-Oberhausen, in Duitsland afrit 2 Beek/Elten op de A3. Rechtsaf richting Beek. Na Nederlandse grens 1e weg links.

  • Contact

  • www.byvanck.nl

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

23 / 11

 

Vr

24 / 11

 

Za

25 / 11

 

Zo

26 / 11

 

Ma

27 / 11

 

Di

28 / 11

 

Wo

29 / 11

 
Max. 15.7° 10° 6.7° 6.7° 6.7° 6.3° 5.6°
Min 9.2° 7.8° 2.7° 2.1° 2.7° 3.6° 1.6°
Neerslag 95% 95% 85% 90% 80% 85% 70%
Windrichting Z W ZW ZW ZW ZW Z
Windkracht 5 3 3 4 4 4 3

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm)
Jan. 91% 83
Feb. 87% 69
Mrt. 87% 47
Apr. 80% 53
Mei 70% 50
Jun. 72% 55
Jul. 79% 112
Aug. 79% 117
Sep. 88% 85
Okt. 87% 90
Nov. 91% 71
Dec. 90% 75
Weeronline
Informatieaanvraag

CampingCard ACSI stuurt uw informatieaanvraag door naar "Vakantiepark De Byvanck BV".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en CampingCard ACSI kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.