Ga naar de homepage

Beoordelingen Valencia

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Valencia

A. Ypeij

Het stadje Oliva heeft een druk bezochte weekmarkt. De omgeving bezoeken is de moeite waard zeker richting de bergen..

Damen

Iets meer Horeca zou welkom zijn, aan de boulevard. Strand is subliem en rustig. Voor de rest veel landbouw in de directe omgeving. Maar de stad Valencia om de hoek is geweldig.

Johan en Jannie

Valencia is het bezoeken waard.

Op vakantie op een camping in Comunidad Valenciana

Een kampeervakantie bij Valencia aan de Spaanse oostkust (de officiële naam is Comunidad Valenciana) is vooral heerlijk als u van zon, strand en toeristische attracties houdt. In de zonnige achtertuin van Valencia hangen jaarlijks miljoenen sinaasappels aan de bomen en het lijkt wel of de zon er altijd schijnt. De meeste campings bij Benidorm en Valencia liggen aan de kust, die hier prachtig is, maar er zijn ook heel rustige campings in de natuur.

Campings in Comunidad Valenciana: een folkloristisch feest aan de zonnige kust

De regio Comunidad Valenciana heeft veel meer te bieden dan alleen de beroemde stranden van de Costa Blanca en de Costa Alzahar. Een rondreis naar de Costa Azahar biedt u daarentegen wel heel veel moois, inclusief Valencia! Dorpjes op de rotsen met steile straatjes en stille pleintjes, afgelegen baaien en groene velden rondom uw camping in Valencia zijn een lust voor het oog.

Op de campings bij Valencia en Benidorm zult u vast en zeker genieten van de zee en de zon, maar er is ook veel in de omgeving te zien als u eens een actieve dag vakantie wilt. De stad Valencia is bijzonder door de ligging aan zee. Ook 's avonds en 's nachts is Valencia een lust voor het oog. Veel oude gebouwen zijn sprookjesachtig verlicht.

Traditie en moderne tijden gaan hier heel harmonieus samen. Net ten zuiden van de stad ligt een groot natuurgebied rond het water La Albufera. Er zijn schitterende folkloristische musea, bijvoorbeeld over de Heilige Week (de Santa Semana) en over de zeevaarttraditie van Valencia, maar ook een 'City of Arts and Science' museum.

In dit deel van Spanje wemelt het van de attractieparken en voorzieningen voor de verwende toerist, maar wie dat wil kan tijdens het kamperen in Valencia ook de rust opzoeken. Valencia en omgeving is hèt vakantieadres voor watersportliefhebbers. Ook de zeezeilers van de Admiral's Cup deden Valencia aan.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd