Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2020 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Valencia

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Valencia

Populaire campings Valencia

Op vakantie op een camping in Comunidad Valenciana

Een kampeervakantie bij Valencia aan de Spaanse oostkust (de officiële naam is Comunidad Valenciana) is vooral heerlijk als u van zon, strand en toeristische attracties houdt. In de zonnige achtertuin van Valencia hangen jaarlijks miljoenen sinaasappels aan de bomen en het lijkt wel of de zon er altijd schijnt. De meeste campings bij Benidorm en Valencia liggen aan de kust, die hier prachtig is, maar er zijn ook heel rustige campings in de natuur.

Campings in Comunidad Valenciana: een folkloristisch feest aan de zonnige kust

De regio Comunidad Valenciana heeft veel meer te bieden dan alleen de beroemde stranden van de Costa Blanca en de Costa Alzahar. Een rondreis naar de Costa Azahar biedt u daarentegen wel heel veel moois, inclusief Valencia! Dorpjes op de rotsen met steile straatjes en stille pleintjes, afgelegen baaien en groene velden rondom uw camping in Valencia zijn een lust voor het oog.

Op de campings bij Valencia en Benidorm zult u vast en zeker genieten van de zee en de zon, maar er is ook veel in de omgeving te zien als u eens een actieve dag vakantie wilt. De stad Valencia is bijzonder door de ligging aan zee. Ook 's avonds en 's nachts is Valencia een lust voor het oog. Veel oude gebouwen zijn sprookjesachtig verlicht.

Traditie en moderne tijden gaan hier heel harmonieus samen. Net ten zuiden van de stad ligt een groot natuurgebied rond het water La Albufera. Er zijn schitterende folkloristische musea, bijvoorbeeld over de Heilige Week (de Santa Semana) en over de zeevaarttraditie van Valencia, maar ook een 'City of Arts and Science' museum.

In dit deel van Spanje wemelt het van de attractieparken en voorzieningen voor de verwende toerist, maar wie dat wil kan tijdens het kamperen in Valencia ook de rust opzoeken. Valencia en omgeving is hèt vakantieadres voor watersportliefhebbers. Ook de zeezeilers van de Admiral's Cup deden Valencia aan.

Als gevolg van het coronavirus kunnen openingsdata van campings op onze website niet helemaal juist zijn. Meer nieuws over kamperen in Corona-tijd >