Ga naar de homepage

Camping Lo Monte ****

Foto's van de camping
Camping Lo Monte Camping Lo Monte
Algemene gegevens

Kampeer voor €17,- per nacht op Camping Lo Monte in het laagseizoen met de CampingCard ACSI. Camping Lo Monte, gelegen in Pilar de la Horadada (Alicante), is een camping met 205 toerplaatsen en 7 vaste jaarplaatsen. Met de CampingCard ACSI kampeert u op een van de toerplaatsen in de volgende periodes: 03-04-2018 - 26-04-2018, 03-05-2018 - 28-06-2018, 03-09-2018 - 04-10-2018 en 15-10-2018 - 30-10-2018. Op deze camping kunt u, naast voordelig kamperen met uw CampingCard ACSI, ook terecht met uw ACSI Club ID (vervangend legitimatiebewijs).

Ruim opgezette camping. Mooi stijlvol gebouw met o.a. spa en fitness. Prachtig terras met zicht op de zwembaden. Een aanrader voor het hele jaar. Binnen- en buitenbad ook geschikt voor mindervaliden d.m.v. plastic rolstoel.

www.campinglomonte.com

Let op: dit is het CampingCard ACSI-tarief voor 2019.

  • 20
  • 2925

Acceptatieperiode

oktober 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
januari 2019
ma di wo do vr za zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
februari 2019
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
maart 2019
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
april 2019
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
mei 2019
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
juni 2019
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
juli 2019
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
augustus 2019
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
september 2019
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
oktober 2019
ma di wo do vr za zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
november 2019
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
december 2019
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Ook voordelig kamperen in het laagseizoen? Bestel CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI geaccepteerd

31 Camping open / CampingCard ACSI niet geaccepteerd

31 Camping gesloten

31 Uw vakantieperiode

Gedetailleerde informatie over de camping
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,0

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,3
Personeel
8,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,2
Kindvriendelijkheid
8,2
Entertainment
7,2
Sportfaciliteiten
7,7
Zwembad
8,1
Eten en drinken
7,9
Omgeving
7,5

Ludo Verbeuren, op deze camping in juni 2018

7,4

Reisgezelschap: Senioren

Zeer verzorgde camping en sanitair. Vriendelijk personeel. Wij kozen voor een groter perceel. Maar dit was dan ook zéér groot (ca 15 x 15 m) Omgeving is matig. Dorpje is klein maar gezellig dorpsplein en zeer vriendelijke en behulpzame toeristische dienst. Fietsmogelijkheden, langs de kust zijn wel mooi maar iets verder. Weekend is zoals op alle Spaanse camping druk, maar dat hoort er bij. Betalen van de elektriciteit is wat ongewoon. Wij bleven binnen het voorziene verbruik.

Reactie van de camping 11 september 2018

Dear Mr. Verbeuren,
Thank you very much for your comments.
We are happy that you enjoyed your stay in our campsite.
Kind regards.
Fran

Luk Clepkens, op deze camping in juni 2018

8,9

Reisgezelschap: Senioren

Zalig correcte ontvangst, wegens het nakende weekend kregen we een plaats op het verste deel waar de beplanting nog nieuw is, maar geen nood, minder privacy maar wel schaduw onder mooi gespannen zeilen. Mooi zwembad, perfect onderhouden sanitair, brood bij de bar/ restaurant.
Stel je niet veel voor van het binnenzwembad. Supermarkt met de fiets. Strand eventueel ook.

Reactie van de camping 24 juli 2018

Dear Mr. Clepkens,
Thank you very much for your comments.
We are glad that you enjoyed your stay in our campsite.
Kind regards.
Fran

Wij, op deze camping in april 2018

6,3

Reisgezelschap: Paren

In het weekend een losgeslagen bende. Vrijstaat voor Spanjaarden.mooi en schoon sanitair. Als de Spanjaarden er niet zijn is het rustig.

Reactie van de camping 25 april 2018

Dear Mr,
Thank you for your comments. We are sorry that your stay in our campsite has not been to your liking.
Our campsite is in Spain so it is logical that we also have Spanish clients.
Kind regards.
Fran

Micheline Van Van Leeuwen, op deze camping in september 2017

8,8

Reisgezelschap: Senioren

fantastische camping wij waren er in het najaar en gaan zeker terug enkel de weekends zijn nogal luidruchtig , ik ken geen enkele camping tot nu toe waar het sanitair tot 3 x per dag gereinigd wordt met heel vriendelijk personeel een echte aanrader

Stephan, op deze camping in juni 2016

8,6

Reisgezelschap: Senioren

Een voorbeeld camping! Vorig jaar deze camping ontdekt. Toen waren we zeer tevreden. Daarom zijn we dan ook terug gekomen. Terecht. Alles tip top in orde. Personeel, plaats, prijs van top niveau.

Tweede zwembad en speeltuin voor de kinderen in de laatste fase van de aanbouw.

Enige minpuntje, spijtig dat de omgeving beperkt is om te voet of met de fiets te doen.

Ben je een zwembad liefhebber of ben je gewoon op zoek naar rust dan is deze camping zeker een aanrader. zowel voor senioren als families met kinderen.

Reactie van de camping 11 januari 2017

Dear Mr. Van Brussel,
We are glad that your stay in our campsite was of your liking. Your opinion is very helpfu.
Regards.
Fran

Patrick Meerlaen, op deze camping in mei 2015

9,0

Reisgezelschap: Paren

Zeer vriendelijke ontvangst, zeer grote en mooie comfort staanplaatsen met alle aansluitingen, mooie zwembaden, unieke sfeer voor rustige mensen, sanitair perfect onderhouden en nieuw, de camping is zeer goed perfect in orde, alles goed toegankelijk voor mensen met een handicap.

Reactie van de camping 11 januari 2017

Dear Mr. Meerlaen,
We are glad that your stay in our campiste war of your liking.
Thank you for your opinion.
Regards.
Fran

Goos en Gerry Elfrink, op deze camping in mei 2014

8,7

Reisgezelschap: Senioren

Werden zeer vriendelijk ontvangen en konden zelf keuze maken welke plek we wilden hebben. Zijn mooie grote plekken. Zeer schoon sanitair, zijn hele dag doende. Honden kunnen buiten camping goed uitgelaten worden. Op loopafstand van Middellandse Zee. Rustige camping toen wij er waren. Schitterende verblijfplek.

Reactie van de camping 11 januari 2017

Dear Family Elfrink,
We are glad that your stay in our campsite war of your liking.
Thank you for your opinion.
Regards.
Fran.

Astrid, op deze camping in mei 2014

8,7

Reisgezelschap: Senioren

Fijne camping, nog wel wat kaal door de kleine boompjes, maar grote plaatsen. Vriendelijke receptie en aan de bar ook erg aardig en goedkoop eten en drinken. Sanitair zeer schoon en ruime douches. Mooie zwembaden.

Reactie van de camping 11 januari 2017

Dear Astrid,
Thank you for your opinion and we are glad that your stay in our campsite was of your liking.
Many Regards.
Fran

M.w.e.de Keizer, op deze camping in oktober 2013

8,6

Reisgezelschap: Senioren

Prettige ontvangst, spreken Engels, Duits en natuurlijk Spaans. Behulpzaam personeel. Fijne fietsomgeving. wij zijn tevreden met deze camping in de winter-periode.

Reactie van de camping 11 januari 2017

Dear Family Keizer,
Thank you very much for your opinion and we are glad that your stay in our campsite was of your liking.
Regards.
Fran.

Algemene gegevens

Openingsperiode
01-01-2018 t/m 31-12-2018
01-01-2019 t/m 31-12-2019
Oppervlakte
7,2 ha
Hoogteligging
50m
Aantal toerplaatsen
205 (60 - 125m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
7
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:400 m2
    • periode:01-06/30-09
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:63 m2
  • Wifi 80-100% dekking
  • Caravan toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht | gemiddeld
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • WiFi-zone
    • wifi-zone gratis
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:11
    • gewicht:6000 kg
  • Dubbelassers toegestaan
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Honden
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Douches: warm water
  • Wastafels: warm water
  • Zittoiletten
  • Babyroom
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Verwarmd sanitair
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Douches: koud water
  • Wastafels: koud water
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Snackbar
  • Afhaalmaaltijden
  • Pizzeria
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Bar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Fietsen
  • Kluisjes
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:400 m2
    • periode:01-06/30-09
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:63 m2
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:40 m2
    • periode:01-06/30-09
Recreatie en wellness
  • Whirlpool
  • Hydromassage
  • Fitnessruimte
  • Jeu de boulesbaan
  • Enkele speeltoestellen
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:5 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht | gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht | gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Bodem en beplanting
  • Harde bodem
  • Verharde standplaats
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Ligweide
  • Afgebakende plaatsen
Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0 km
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:1 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0,5 km
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:1 km
Mindervaliden
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Zwembad niet voorzien van takellift, maar langzaam aflopende bodem, plus plastic rolstoel
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Dag en nacht rustig
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Paden en wegen verlicht
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen
  • Terrein bewaakt
Adres & Route

Wilt u camping Camping Lo Monte boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Lo Monte
    Avda Comunidad Valenciana, 157
    03191 / Pilar de la Horadada/Alicante
    Spanje

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    37°52'45"N 0°45'56"W
  • AP7, afslag 770 naar N332 richting Pilar de la Horadada. Op 2e rotonde richting Pueblo Latino. Dan bij 1e verkeerslicht linksaf.

  • Contact

  • www.campinglomonte.com

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Informatieaanvraag

CampingCard ACSI stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Lo Monte".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en CampingCard ACSI kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.