Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Peloponnesos

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Peloponnesos

Populaire campings Peloponnesos

Op vakantie op een camping op de Peloponnesos

Kamperen op de Peloponnesos: dat betekent mogelijkheden te over voor een heerlijke, interessante of ontspannen vakantie. Het eiland is genoemd naar de Griekse held Pelops. Nesos betekent eiland. De Peloponnesos of Peloponnisos in het Grieks, was in de oudheid van belang, onder andere omdat het de regio was van Sparta, de eeuwige rivaal van Athene. Verder lag er de antieke stad Korinthe, nu te zien in Archaia Korinthos. Ook het heiligdom van de Griekse godin Hera in Argos was heel beroemd. En niet te vergeten Olympia, de bakermat van de moderne Olympische Spelen!

Kamperen op de Peloponnesos: zonnig schiereiland boordevol historie

Kamperen op de Peloponnesos, het grootste schiereiland van Griekenland betekent voor wie dat wil: een reis terug in de tijd. Zoveel getuigen van de oude, Griekse beschaving zijn rondom uw camping op de Peloponnesos nog te zien. Het enorme schiereiland is alleen met het vasteland verbonden door de smalle Landengte van Korinthe. Die landengte wordt weer doorsneden door het Kanaal van Korinthe.

Ondanks de zuidelijke ligging en de hoeveelheid zon is de Peloponnesos verrassend groen. In het midden ligt het bergland Arcadia, naamgever van onze 'Arcadische' landschappen, wat wil zeggen: landelijk, eenvoudig.

Het schiereiland in het zuiden van Griekenland is ook heel goed met de trein te doorkruisen. Dat gaat wel wat langzaam (40 km per uur), maar het is in verhouding erg goedkoop. Een kampeervakantie op de Peloponnesos kost op die manier wat tijd, maar u ziet erg veel van het prachtige landschap! De campings op de Peloponnesos liggen soms paradijselijk, hoog op de rotsen aan zee, of in de schaduw van oude olijfbomen.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd