Ga naar de homepage

Beoordelingen Centraal-Macedonië

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Centraal-Macedonië

Vos

Heeft mooie delen, dorpjes zijn zeer wisselend maar doen hun best om er iets sfeervols van te maken. Afytos is een aanrader.

KONSTANTINOS MPOUTAKIS

Fantastisch, zeer mooi (natuur, oudheid, . . .) ! ! !

Op vakantie op een camping in Macedonië

Een kampeervakantie in Macedonië is genieten in een nog tamelijk onbekend vakantieland! In het uiterste noorden van Griekenland, aan de grens met Albanië en Bulgarije, niet ver van Turkije is het heerlijk vakantie vieren. Het klimaat is er mild, het landschap bergachtig en afwisselend. Vooral op het mooie schiereiland Sithonia zijn veel schitterende Macedonische campings te vinden.

Kamperen in Macedonië: glooiende heuvels en mooie zandstranden

Kamperen in Macedonië is de ideale manier om het Griekse deel van de Balkan te leren kennen. Macedonië is de naam van de noordelijkste Griekse provincie, niet te verwarren met de Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië. Ooit vormden beide gebieden samen een provincie van het grote Ottomaanse Rijk en een legendarisch Rijk in de Oudheid. Het is onder andere de geboortestreek van Alexander de Grote.

Er valt dan ook voor de cultuurliefhebber volop te genieten! Maar de campings in Macedonië liggen ook gewoon in een vruchtbaar landbouwgebied en een heerlijk vakantielandschap, met glooiende heuvels en groene, grillige kusten en mooie zandstranden.

Centraal in Macedonië ligt de historische havenstad Thessaloniki, nu de tweede stad van Griekenland. Op het schiereiland Sithonia, dat bestaat uit drie langgerekte landtongen, zijn relatief veel campings te vinden. Maar omdat de kustlijn zo enorm lang is, vindt u vanaf uw camping in Macedonië toch altijd een afgelegen privé-strandje voor uzelf!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd