Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3400 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2019 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3400 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Centraal-Macedonië

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Centraal-Macedonië

Populaire campings Centraal-Macedonië

Camping Armenistis

Camping Armenistis

 • 18
 • 1238

Armenistis is een ruime camping op het Griekse schiereiland Sithonia. De ligging direct aan een mooi breed strand is zeer aantrekkelijk. Voor de jonge kampeerders,...

Camping Ouranoupoli

Camping Ouranoupoli

 • 18
 • 1234

Camping Ouranoupoli is een gezellige camping aan het strand op een bijzondere plek nabij de ‘monnikenrepubliek’. Op de camping zelf kun je zorgeloos genieten van...

Op vakantie op een camping in Macedonië

Een kampeervakantie in Macedonië is genieten in een nog tamelijk onbekend vakantieland! In het uiterste noorden van Griekenland, aan de grens met Albanië en Bulgarije, niet ver van Turkije is het heerlijk vakantie vieren. Het klimaat is er mild, het landschap bergachtig en afwisselend. Vooral op het mooie schiereiland Sithonia zijn veel schitterende Macedonische campings te vinden.

Kamperen in Macedonië: glooiende heuvels en mooie zandstranden

Kamperen in Macedonië is de ideale manier om het Griekse deel van de Balkan te leren kennen. Macedonië is de naam van de noordelijkste Griekse provincie, niet te verwarren met de Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië. Ooit vormden beide gebieden samen een provincie van het grote Ottomaanse Rijk en een legendarisch Rijk in de Oudheid. Het is onder andere de geboortestreek van Alexander de Grote.

Er valt dan ook voor de cultuurliefhebber volop te genieten! Maar de campings in Macedonië liggen ook gewoon in een vruchtbaar landbouwgebied en een heerlijk vakantielandschap, met glooiende heuvels en groene, grillige kusten en mooie zandstranden.

Centraal in Macedonië ligt de historische havenstad Thessaloniki, nu de tweede stad van Griekenland. Op het schiereiland Sithonia, dat bestaat uit drie langgerekte landtongen, zijn relatief veel campings te vinden. Maar omdat de kustlijn zo enorm lang is, vindt u vanaf uw camping in Macedonië toch altijd een afgelegen privé-strandje voor uzelf!