Ga naar de homepage

Beoordelingen Epirus

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Epirus

Cor Oud

Nix mis mee

Joop Heisterenberg

Bijzonder mooi.

Joop Heisterenberg

Heel mooi en rustig. Vooral de wegen zijn uitermate rustig qua verkeer.

Op vakantie op een camping in Epirus

Op een kampeervakantie in Epirus (Epiros in het Grieks) maakt u kennis met een onbekend en ongerept stukje Griekenland. Het is het deel van Griekenland in het uiterste noordoosten, aan de grens met Albanië en Macedonië. U vindt campings in Epirus aan de schilderachtige westkust, ter hoogte van het eiland Corfu.

Kamperen in Epirus: unieke Turks-Griekse sfeer aan een prachtige rotskust

Kamperen in Epirus in Noordwest-Griekenland: genieten van een heerlijk landschap in een heerlijk klimaat. De kans is groot dat u op een camping in Epirus met uw tent of caravan onder de sinaasappelbomen, citroenbomen of olijfbomen staat, met een wit zandstrand op loopafstand!

En er is erg veel te zien in deze streek met een rijk verleden, op de grens van twee werelden. De geschiedenis van de Griekse stad Ioannina is nauw verbonden aan de Turken. In sommige buurten van Ioannina waant u zich in Turkije, vooral bij het bezichtigen van lokale markten en het eilandje in het midden van het meer van Yannina, het eiland van Ali Pascha, met zijn kloosters. Heel veel gebouwen uit die tijd zijn goed bewaard en nu te bezichtigen.

Ook de grotten van Perama, de grootste en oudste grotten met indrukwekkende stalagmieten en stalactieten moet u zeker bezoeken als u in Ioannina bent. Op 1600 meter hoogte ligt 'Dodoni', het oudste orakel van Griekenland. In de buurt liggen mooie bergdorpen. Een kampeervakantie in Epirus is genieten van zon, zee en cultuur in een onontdekt stukje van de Middellandse Zee! De campings in Epirus ontvangen u graag!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd