Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Zadar

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Zadar

Populaire campings Zadar

Op vakantie op een camping in Zadar

Kamperen in Zadar doet u aan of vlak bij de prachtige kust van Kroatië. Er zijn vele schitterende eilandjes om te bezoeken. Ook in de gelijknamige hoofdstad van de provincie Zadar is veel te beleven. En brengt eens een bezoek aan het nationale park Paklenica. Op en bij uw camping in Zadar is dus van alles te doen.

Kamperen in Zadar: vakantie aan de Adriatische Zee

De stad Zadar ligt aan de Adriatische Zee. Deze havenstad was lang bekend onder zijn Italiaanse naam Zara. Er zijn vele bezienswaardigheden, zoals kerken, een kathedraal, de universiteit, een Romeins forum. Ook vindt u er verschillende musea; het archeologisch, het maritiem en het nationaal museum.

Vanwege zijn gunstige ligging, heeft de provincie Zadar een gunstig klimaat. Heerlijk dus om aan de 1300 kilometer lange kust te verblijven tijdens uw kampeervakantie in Zadar. Er zijn veelal kiezelstranden. Bij de stad Nin zijn echter zandstranden te vinden. Aan de heldere zee, en dichtbij de campings in Zadar, vindt u vele baaien, inhammen en eilandjes.

Pag is een eiland dat deels bij Zadar hoort. Een belangrijke bron van inkomsten is zoutwinning. Er staat dan ook een bekende zeezoutfabriek. Verder is Pag beroemd om zijn luxe kanten kleedjes. Op Pag kunt u ook prima sporten. Er zijn vele vormen van watersport aanwezig. Verder zijn er fietsroutes van in totaal 115 kilometer lang.

Het nationale park Paklenica ligt slechts één kilometer van de stad Starigrad-Paklenica. In het nationale park kunt u prima klimmen op de vele rotsen en bergen. Misschien ziet u wel één van de vele diersoorten die in het park te vinden zijn, zoals beren, reptielen en otters.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd