Ga naar de homepage

Beoordelingen Istrië

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Istrië

Simone Broens

regio Istrie is mooi. zeker Rovinj is de moeite waard. ook dorpjes als Motovun, en Groznjan zijn zeker de moeite waard. ook de zee is om te varen, zwemmen of snorkelen zeker de moeite waard. leuke konoba's (eettentjes) in de directe omgeving van de camping. verder is er niet zoveel te doen in de omgeving

staf

zeer goed

Martini

Het is een leuke regio Umag is erg dichtbij leuk havenplaatsje. Novigrad erg dichtbij ook een heel leuk plaatsje.

Op vakantie op een camping in Istrië

Een kampeervakantie in Istrië is misschien wel de mooiste manier om van de Adriatische Zee te genieten. In vroeger tijden kwamen hier veel zeevarende ontdekkingsreizigers, nu is het om allerlei redenen een populaire bestemming voor een vakantie. Natuur, cultuur (de Romeinse stad Pula) en strand zorgen voor een onvergetelijke vakantie in Istrië.

Kamperen in Istrië: een hartverwarmende zonvakantie

In de omgeving van uw camping in Istrië vindt u het allemaal: gezellige, oude stadjes, stille bergdorpen, mooie stranden en baaien. Bovendien is er geen andere Adriatische regio met zoveel zon! Dat betekent dus dat het leven zich vooral buiten afspeelt, iets waar vooral gezinnen met kinderen die kamperen in Istrië verblijven van genieten. Campings in Istrië zijn dan ook een geliefde bestemming geworden waar men heerlijk vakantie kan vieren. Een groepsreis in Kroatië is extra leuk met Istrië als hoogtepunt!

Vooral in de kuststreek kunnen de faciliteiten van de campings in Istrië gemakkelijk de vergelijking met andere Europese bestemmingen doorstaan. Vaak zijn ze zelfs beter en sfeervoller. En gedurende uw gehele kampeervakantie in Istrië zult u overal verrast worden door de eeuwenoude, hartverwarmende gastvrijheid van de bevolking. Voor de Istriërs is het nu eenmaal de normaalste zaak van de wereld dat gasten van een camping in Istrië zich welkom voelen!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd