Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Veszprém

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Veszprém

Populaire campings Veszprém

Op vakantie op een camping in Veszprém

Kamperen in de regio Veszprém is ontspannen aan de oevers van het Balatonmeer, oude steden bezoeken in het binnenland, rondreizen langs kastelen en burchten en genieten van wellness en kuuroorden. U kampeert op uw camping in Veszprém in het hart van de Hongaarse cultuur. Bezoek tijdens uw kampeervakantie in Veszprém bijvoorbeeld een ‘csárda’; een bar of restaurant en proef de uitmuntende regionale wijn. Door het warme klimaat en vulkanische gronden zijn de Hongaarse wijnen van zeer goede kwaliteit. Op diverse hellingen in de regio ziet u dan ook talloze wijngaarden.

Kamperen in Veszprém: het Balatonmeer, het grootste meer van Midden-Europa vlakbij uw camping

Uw camping in Veszprém ligt dicht bij het Balatonmeer. De regio grenst aan de noordoever van het meer. Het water heeft een aangename temperatuur en u kunt er heerlijk zwemmen. Ook voor watersport is het Balatonmeer uitermate geschikt. Rondom het meer vindt u talrijke pittoreske dorpen en stadjes die u vanuit uw camping in Veszprém met uw auto makkelijk kunt bereiken. Met uw tent, caravan of camper als uitganspunt ontdekt u het Balatonmeer en de omliggende regio Veszprém op een onbezorgde manier.

Maak uw kampeervakantie in Veszprém onvergetelijk door een bezoek aan Balatonfüred. Deze stad staat internationaal bekend als kuuroord, de heetwaterbronnen waren al bij de Romeinen bekend. Vanuit uw camping in Veszprém ontdekt u dit kuuroord en de mooie stad. Ga wandelen door het oude centrum en rust uit op een van de boulevards of in de haven waar u uitzicht heeft op de zeilboten op het Balatonmeer.

Bezoek ook een van de vele kastelen gelegen aan rivieren of ga ontspannen in thermale baden die u tijdens uw kampeervakantie in Veszprém volop tegenkomt. En ga wandelen of fietsen langs archeologische vondsten uit de Romeinse tijd en de pittoreske baaitjes langs het Balatonmeer of een van de andere meren in de regio.

Hongarije heet u welkom!

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd