Ga naar de homepage

Beoordelingen Veszprém

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Veszprém

Harry

Goede fietsmogelijkheden, alleen hield het fietspad soms plotseling op en kwam je op een drukke weg terecht.

Augustijn,. Wim

Mooie groene omgeving met veel leuke dorpjes. Vanwege het heuvelachtige gebied minder geschikt om te fietsen.

Petra

Mooie omgeving waar men prima fietsen kan. Dorpjes zijn klein met vaak alleen een kerk, bank, kroeg en kleine kruidenier.

Op vakantie op een camping in Veszprém

Kamperen in de regio Veszprém is ontspannen aan de oevers van het Balatonmeer, oude steden bezoeken in het binnenland, rondreizen langs kastelen en burchten en genieten van wellness en kuuroorden. U kampeert op uw camping in Veszprém in het hart van de Hongaarse cultuur. Bezoek tijdens uw kampeervakantie in Veszprém bijvoorbeeld een ‘csárda’; een bar of restaurant en proef de uitmuntende regionale wijn. Door het warme klimaat en vulkanische gronden zijn de Hongaarse wijnen van zeer goede kwaliteit. Op diverse hellingen in de regio ziet u dan ook talloze wijngaarden.

Kamperen in Veszprém: het Balatonmeer, het grootste meer van Midden-Europa vlakbij uw camping

Uw camping in Veszprém ligt dicht bij het Balatonmeer. De regio grenst aan de noordoever van het meer. Het water heeft een aangename temperatuur en u kunt er heerlijk zwemmen. Ook voor watersport is het Balatonmeer uitermate geschikt. Rondom het meer vindt u talrijke pittoreske dorpen en stadjes die u vanuit uw camping in Veszprém met uw auto makkelijk kunt bereiken. Met uw tent, caravan of camper als uitganspunt ontdekt u het Balatonmeer en de omliggende regio Veszprém op een onbezorgde manier.

Maak uw kampeervakantie in Veszprém onvergetelijk door een bezoek aan Balatonfüred. Deze stad staat internationaal bekend als kuuroord, de heetwaterbronnen waren al bij de Romeinen bekend. Vanuit uw camping in Veszprém ontdekt u dit kuuroord en de mooie stad. Ga wandelen door het oude centrum en rust uit op een van de boulevards of in de haven waar u uitzicht heeft op de zeilboten op het Balatonmeer.

Bezoek ook een van de vele kastelen gelegen aan rivieren of ga ontspannen in thermale baden die u tijdens uw kampeervakantie in Veszprém volop tegenkomt. En ga wandelen of fietsen langs archeologische vondsten uit de Romeinse tijd en de pittoreske baaitjes langs het Balatonmeer of een van de andere meren in de regio.

Hongarije heet u welkom!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd