Ga naar de homepage

Beoordelingen Somogy

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Somogy

Martin Schuurmans

Een typisch Hongaarse omgeving. In Somogygeszti beleef je het echte Hongarije, met haar typische dorpswinkel en de vriendelijke mensen. Ook de sterrenhemel geeft je een gevoel van rust en ontspanning.

Dirk Mechielsen

Toeristische omgeving en Siofok is een levendige stad en met de trein of auto ben je met een uurtje in Boedapest.

.A.C. Seelmann

Geweldige omgeving. Bezoek aan prachtige steden (b.v. Pecs) Balatonmeer, prachtige natuur en vriendelijke mensen. Voor ons, komt zeker voor herhaling in aanmerking.

Op vakantie op een camping in Somogy

Ga met uw tent, caravan of camper kamperen in de regio Somogy en ervaar de cultuur van Hongarije in al haar facetten. De gastvrijheid van de Hongaren is uitmuntend. Ervaar het zelf tijdens uw kampeervakantie in Somogy en bezoek een ‘csárda’; een bar of restaurant. Geniet van de echte Hongaarse Goulash en proef de meer dan uitstekende Hongaarse wijnen. Somogy heeft een warm klimaat en vulkanische gronden en wijn is daardoor van zeer goede kwaliteit.

Kamperen in Somogy: vlakbij het Balatonmeer, het grootste meer van Midden-Europa

De regio Somogy grenst aan de zuidoever van het Balatonmeer. Ontdek vanuit uw camping in Somogy deze fascinerende regio van Hongarije en het Balatonmeer. Vanaf de oevers loopt het meer geleidelijk af en is daardoor heel geschikt voor kinderen. De temperatuur van het water is heel aangenaam en ook voor watersport is het Balatonmeer heel geschikt. Uw camping in Somogy is een ideale uitvalsbasis om heerlijk een dag te ontspannen aan het meer en te gaan zwemmen in het warme water.

Op en rond de campings in Somogy is volop keus aan restaurants, bars en andere uitgaansgelegenheden. Bezoek bijvoorbeeld de stad Siófok. Door de gunstige ligging aan het Balatonmeer is Siófok een populair toeristenoord. Het strand strekt zich uit over de gehele lengte van de stad. Siófok heeft een oud centrum en diverse musea en cultureel gezien dus zeer aantrekkelijk.

Vanuit uw camping in Somogy ontdekt u ook makkelijk de cultuur en historie in de rest van de regio ontdekken. Rijd bijvoorbeeld naar de stad Kaposvar aan de rivier de Kapos met gebouwen in Barok en Jugendstil. Bezoek een van de vele kastelen gelegen aan rivieren of ga ontspannen in thermale baden die u tijdens uw kampeervakantie in Somogy volop tegenkomt. En ga wandelen of fietsen langs archeologische vondsten uit de Romeinse tijd.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd