Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Somogy

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Somogy

Populaire campings Somogy

Op vakantie op een camping in Somogy

Ga met uw tent, caravan of camper kamperen in de regio Somogy en ervaar de cultuur van Hongarije in al haar facetten. De gastvrijheid van de Hongaren is uitmuntend. Ervaar het zelf tijdens uw kampeervakantie in Somogy en bezoek een ‘csárda’; een bar of restaurant. Geniet van de echte Hongaarse Goulash en proef de meer dan uitstekende Hongaarse wijnen. Somogy heeft een warm klimaat en vulkanische gronden en wijn is daardoor van zeer goede kwaliteit.

Kamperen in Somogy: vlakbij het Balatonmeer, het grootste meer van Midden-Europa

De regio Somogy grenst aan de zuidoever van het Balatonmeer. Ontdek vanuit uw camping in Somogy deze fascinerende regio van Hongarije en het Balatonmeer. Vanaf de oevers loopt het meer geleidelijk af en is daardoor heel geschikt voor kinderen. De temperatuur van het water is heel aangenaam en ook voor watersport is het Balatonmeer heel geschikt. Uw camping in Somogy is een ideale uitvalsbasis om heerlijk een dag te ontspannen aan het meer en te gaan zwemmen in het warme water.

Op en rond de campings in Somogy is volop keus aan restaurants, bars en andere uitgaansgelegenheden. Bezoek bijvoorbeeld de stad Siófok. Door de gunstige ligging aan het Balatonmeer is Siófok een populair toeristenoord. Het strand strekt zich uit over de gehele lengte van de stad. Siófok heeft een oud centrum en diverse musea en cultureel gezien dus zeer aantrekkelijk.

Vanuit uw camping in Somogy ontdekt u ook makkelijk de cultuur en historie in de rest van de regio ontdekken. Rijd bijvoorbeeld naar de stad Kaposvar aan de rivier de Kapos met gebouwen in Barok en Jugendstil. Bezoek een van de vele kastelen gelegen aan rivieren of ga ontspannen in thermale baden die u tijdens uw kampeervakantie in Somogy volop tegenkomt. En ga wandelen of fietsen langs archeologische vondsten uit de Romeinse tijd.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd