Ga naar de homepage

Beoordelingen Ulster

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Ulster

Willem van Amstel

Gewoonweg prachtig en vooral meer naar het binnenland rustig en erg mooi om te fietsen. Neem vooral de gelegenheid om hier lokaal geweven stoffen te bekijken en eventueel te kopen.

Op vakantie op een camping in Ulster

Tijdens uw kampeervakantie in Ulster zult u versteld staan van de warmte en vriendelijkheid van de plaatselijke bevolking. De spectaculaire landschappen, hoge zeerotsen, witte zandstranden en golvende heuvels, en de rijke culturele erfenis zorgen ervoor dat u zich geen moment verveelt. Vanaf uw camping in Ulster bent u zo in de schitterende natuur die Ulster rijk is.

Kamperen in Ulster: hoge zeerotsen, witte zandstranden en golvende heuvels

De campings in Ulster liggen in verschillende landschappen, waar u vele activiteiten kunt ondernemen. U kunt vissen op één van de spiegelende meren of surfen op de Atlantische golven. Mocht een vakantie op het water u niet trekken, dan zijn er legio van andere manieren om deze streek te ontdekken. Zo kunt u paardrijden, wandelen of moutainbiken, maar ook golfen op de groene banen behoort tot de mogelijkheden.

Dat Ulster rijk is aan cultuur, zult u ontdekken tijdens uw kampeervakantie in Ulster. Er zijn vele historische monumenten, zelfs prehistorische. De stad Monaghan is de geboorteplaats van Patrick Kavanagh, één van Ierlands grootste dichters. Kamperen in Ulster betekent ook: ’s avonds genieten in één van de restaurantjes van de geweldige visgerechten. En vanuit menig pub heeft u een prachtig uitzicht over een rivier.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd