Ga naar de homepage

Camping Bozanov

Foto's van de camping
Camping Bozanov Camping Bozanov
Algemene gegevens

Kampeer voor €15,- per nacht op Camping Bozanov in het laagseizoen met de CampingCard ACSI. Camping Bozanov, gelegen in Božanov (Hradec Králové), is een camping met 44 toerplaatsen. Met de CampingCard ACSI kampeert u op een van de toerplaatsen in de volgende periodes: 01-05-2018 - 06-07-2018 en 25-08-2018 - 29-09-2018. Op deze camping kunt u, naast voordelig kamperen met uw CampingCard ACSI, ook terecht met uw ACSI Club ID (vervangend legitimatiebewijs).

Gemoedelijke, sfeervolle camping. NL beheer. Rustig gelegen, in beschermd natuurgebied met unieke rotsformaties. Ruime, vlakke plaatsen met adembenemend uitzicht over landerijen en bergen. Modern, schoon sanitair. Verwarmd zwembad. Ideaal voor wandelaar/actieve fietser. Ontvangst informatiemap bij aankomst. Gratis wifi op hele camping.

  • 1051

Acceptatieperiode

augustus 2018
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Ook voordelig kamperen in het laagseizoen? Bestel CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI geaccepteerd

31 Camping open / CampingCard ACSI niet geaccepteerd

31 Camping gesloten

31 Uw vakantieperiode

Gedetailleerde informatie over de camping
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,6

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,6
Personeel
8,9
Prijs-kwaliteitverhouding
8,6
Kindvriendelijkheid
8,7
Entertainment
8,2
Sportfaciliteiten
8,0
Zwembad
8,4
Eten en drinken
8,5
Omgeving
8,8

Gerard Loomans, op deze camping in september 2018

8,7

Reisgezelschap: Paren

Geweldige camping. Vriendelijk ontvangst, vriendelijke, gemoedelijke eigenaren. Mooie, grote kampeerplekken. Sanitair zo schoon. Goede uitleg van de eigenaar over wat te doen in de omgeving met handige tips. Ook nog een informatiemap met tips. Hier wil je eigenlijk niet meer weg. We hebben nagedacht over verbeterpunten, maar we hebben ze niet.

Familie Dijkgraaf, op deze camping in juni 2018

8,4

Reisgezelschap: Senioren

Hele fijne camping met zeer vriendelijke eigenaren die echt altijd voor je klaarstaan.
Het oude sanitair gebouw is wat minder modern, maar het nieuwe gebouw is echt super, alles is zeer schoon
Zwembad valt wat tegen is klein een zwemvijver is in aanleg.

Wim en Janneke de Vries, op deze camping in augustus 2017

8,9

Reisgezelschap: Senioren

Een geweldige camping. Schoon, netjes, behulpzaam. Goedkoop. Lieve, vriendelijke eigenaren. Prachtige omgeving. Top, top, top.
Zeker een aanrader, ook met kinderen. Zwembad is zeer geschikt voor kinderen. Heerlijk wandelen. Fietsen; is beter als je een electrische fiets hebt. Maar zeer de moeite waard. De rots partijen zijn geweldig. Om stil van te worden. Openbaar vervoer, zeer de moeite waard om te doen en goedkoop. Uit eten gaan, ook een aanrader. Zeer goed. Ik ben alleen maar positief over deze camping en omgeving. Eigenaren geven ook veel informatie over de omgeving.

Marieke Plukkel, op deze camping in juni 2017

9,0

Reisgezelschap: Paren

Wat een fijne camping, vooral als je een paar primitieve campings hebt gehad. Het sanitair is heel netjes en schoon. Het 2de gebouw werd net geopend. Hillebrand en Natasja zijn hele gastvrije mensen. De map die je mee krijgt is heerlijk en als je nog vragen hebt dan wordt het je op de kaart uitgelegd. Wij hebben een varken aan het spit gehad.erg lekker. De omgeving is prachtig lekker om te fietsen en wandelen.. Ben nog maar net terug maar ben de camping al aan het promoten.

P de Jong, op deze camping in juni 2016

8,8

Reisgezelschap: Senioren

mooie omgeving, niks is teveel, zeer behulpzaam, veel informatie, een map die de hele kampeer periode bij je mag houden, kortom een camping waar we graag terug komen. en dat doen we eigenlijk nooit.

Hans Hijgemann, op deze camping in juni 2016

9,0

Reisgezelschap: Paren

Wat een prachtige plek. 8 jaar geleden heel toevallig hier terecht gekomen en zo welkom. Nu weer terug en wat is er hard gewerkt. Ziet er prachtig uit.
Zeer vriendelijk welkom geheten.
Sanitair waar alle andere campings nog iets van kunnen leren....zo simpel kan het zijn..genoeg haken om alles DROOG op te hangen, mandje om je douchespullen in te zetten, ruime opzet! En dan ook nog zonder muntjes kunnen douchen.
WiFi op de hele camping wat het goed doet.
Natasja is erg hulpvaardig. Geeft adviezen, is er, staat voor je klaar.
Mooie omgeving. Heerlijk gewandeld.
Een camping om echt naar terug te komen.
Dank voor het fijne verblijf,
Hans en Elle

Hamersma, op deze camping in september 2015

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Een goed verzorgde camping, met een zeer goede gastvrouw en heer. De wandelingen werden goed georganiseerd. Op enige afstand net over de grens met Polen ligt een groot meer met vele goede voorzieningen, welke met fiets en zelfs lopend goed zijn te bereiken. Een plek om te onthaasten.

Wiebe Edelijn, op deze camping in juni 2015

8,7

Reisgezelschap: Paren

Wat een supercamping.
Zowel de ligging, de aanleg, het sanitair, maar vooral de eigenaren maken je verblijf onvergetelijk.
Je kunt er heerlijk fietsen, wandelen, culturele uitstapjes maken en van de stilte genieten.
De eigenaren is niets te veel om het je naar de zin te maken.
Naast de uitgebreide infomap putten ze uit eigen ervaring om je goede adviezen te geven voor uitstapjes of restuarantjes.
Tegen onze gewoonte in zullen we hier zeker terugkomen.

Wiebe Edelijn, op deze camping in juni 2015

8,6

Reisgezelschap: Senioren

Wij waren zelden op een camping waar we zulke enthousiaste eigenaren/beheerders troffen. Niets is hen te veel. Gevraagde en ongevraagde adviezen zijn er altijd voor de vele culturele uitstapjes, wandelingen, fietstochten en noem maar op.
Sanitair wordt prima schoongehouden.
Een supercamping om te onthaasten, want door de ligging is er totaal geen verkeerslawaai of andere storende omgevingsgeluiden.Het is er nog echt stil.
Camping met terrassen en er is altijd zon of schaduw te vinden.
Tegen ons principe in zullen we deze camping zeker weer gaan bezoeken.

Kea ten Hove Claasssen, op deze camping in mei 2015

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Zeer mooi gelegen camping. Je kunt er prima wandelen en fietsen. En goed uit eten gaan op loopafstand. Bakker is bovendien dichtbij.

Algemene gegevens

Openingsperiode
01-05-2018 t/m 30-09-2018
Oppervlakte
1 ha
Hoogteligging
412m
Aantal toerplaatsen
44 (90 - 130m2)
Aantal camperplaatsen
10

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:35 m2
    • Verwarmd:ja
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Caravan toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:3G
  • PC met internet
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Autovrije standplaats
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
  • Dubbelassers toegestaan
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
Sanitair
  • Douches: warm water
  • Wastafels: warm water
  • Zittoiletten
  • Familiedouche
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Verwarmd sanitair
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Wastafels: koud water
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Bar
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:35 m2
    • Verwarmd:ja
Recreatie en wellness
  • Speeltuin
  • Tafeltennistafel
  • Visgelegenheid
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Enkele speeltoestellen
  • Paardrijden
  • Ponyrijden
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
  • Recreatieruimte
Bodem en beplanting
  • Grasland
  • Harde bodem
  • Verharde standplaats
  • Terrassencamping
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Ligweide
  • Afgebakende plaatsen
Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,05 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1 km
  • Panorama
  • Gelegen in bos
Diversen
  • Dag en nacht rustig
  • Speciale plaatsen voor kampeerauto's
    • Oppervlakte:60 m2
    • Aantal:10
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Paden en wegen verlicht
Adres & Route

Wilt u camping Camping Bozanov boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

  • Camping Bozanov
    Bozanov 307
    54974 / Bozanov
    Tsjechië

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    50°31'27"N 16°21'6"E
  • Praag E67 naar Náchod, dan 303 naar Broumov. Ri Janovicky, bij splitsing naar Božanov. In Božanov re-af, borden Camping Bozanov volgen.

  • Contact

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

22 / 10

 

Di

23 / 10

 

Wo

24 / 10

 

Do

25 / 10

 

Vr

26 / 10

 

Za

27 / 10

 

Zo

28 / 10

 
Max. 12.9° 9.2° 10.7° 13.4° 12.5° 12.8°
Min -0.9° 6.3° 3.8° 5.4° 6.9° 6.7°
Neerslag 20% 90% 85% 80% 25% 45% 60%
Windrichting W W W W ZW Z Z
Windkracht 2 5 5 4 4 3 3

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 88% 27 3
Feb. 85% 29 4
Mrt. 84% 41 4
Apr. 78% 47 6
Mei 74% 62 9
Jun. 80% 93 8
Jul. 80% 119 7
Aug. 78% 51 8
Sep. 84% 42 5
Okt. 85% 45 4
Nov. 88% 38 3
Dec. 89% 33 2
Weeronline
Informatieaanvraag

CampingCard ACSI stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Bozanov".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en CampingCard ACSI kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.