Ga naar de homepage

CampingCard ACSI-app

Bestel toegang tot de CampingCard ACSI-app

Gebruik ook de handige app! Vanaf nu is het ook mogelijk om camperplaatseninformatie te kopen bij uw campinginformatie. Een voordelige camping of camperplaats vinden was nog nooit zo gemakkelijk.

Gebruik de code
Bestel eerst toegang tot de campinginformatie of tot de camping- én camperplaatseninformatie en download daarna de app. Gebruik daarvoor de code die u op de achterkant van het kaartje ziet staan. U kunt de informatie 1 kalenderjaar gebruiken.

Combi-abonnement
Heeft u een combi-abonnement? Dan hoeft u hier geen toegang meer te bestellen. Download de app en log in met de Mijn ACSI-accountgegevens waarmee u het abonnement heeft gekocht (of heeft omgezet). Heeft u een combi-abonnement op de ACSI CampingCard & Camperplaatsengids? Dan krijgt u vanaf nu ook toegang tot de camperplaatseninformatie in de app!

Let op: De camperplaatseninformatie is nog niet beschikbaar in de Windows-app. Daar wordt aan gewerkt.

CampingCard ACSI 2018

Zo bestelt u toegang:

  1. Vul hieronder de code in die op de kortingskaart staat.
  2. Vul het bestelformulier in en rond de bestelling af.
  3. Download de app en log in met uw Mijn ACSI-gegevens.
Er zijn meerdere ACSI-apps in de appstores. Kies die met het blauwe CampingCard ACSI-logo.

U koopt toegang tot de campinginformatie of de camping- en camperplaatseninformatie van 2018 voor de CampingCard ACSI-app. De informatie is beschikbaar in de app tot en met 31-12-2018.  

De app is enkel te gebruiken in combinatie met een fysieke, geldige CampingCard ACSI-kortingskaart en is verkrijgbaar in 13 talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans, Spaans, Deens, Noors, Zweeds, Fins, Pools, Hongaars en Russisch.

Ziet u 'CampingCard ACSI Campings' niet bij de resultaten staan in Google Play, de Apple App Store of de Windows Store? Dan is uw apparaat helaas niet geschikt voor deze app.

ACSI-apps

Benieuwd hoe de CampingCard ACSI-app werkt? In onderstaande video geven wij u een beeld van de mogelijkheden van de app (Tip: Voor de beste kwaliteit opent u de video in volledig scherm):


ACSI biedt drie verschillende camping-apps aan. Vergelijk ze hier.

Afbeelding van de CampingCard ACSI App

Gebruiksaanwijzing

De CampingCard ACSI-app is makkelijk in gebruik en helpt u snel bij het zoeken naar een geschikte kampeerplaats in de buurt.

Wilt u meer weten over de werkwijze van de app? Lees dan de duidelijke gebruiksaanwijzing.

CampingCard ACSI app

De app is geschikt voor:

  • Smartphone (Android 4 en hoger, iOS 7 en hoger en Windows 10)
  • Tablet (Android 4 en hoger, iOS 7 en hoger en Windows 10)
  • Laptop en computer (Windows 10)