Ga naar de homepage

Vul uw unieke code in

Met de unieke code op uw CampingCard ACSI-kortingskaart kunt u toegang bestellen tot de campinginformatie of tot de camping- én camperplaatseninformatie in de app. Doe dit voordat u de app download en vul uw unieke code hieronder in:

Let op: heeft u een CampingCard ACSI inclusief app (combi of combi-abonnement) aangeschaft, dan hoeft u hier geen toegang meer te bestellen. Download de CampingCard ACSI-app in de appstore en log in met uw 'Mijn ACSI-account'.

Altijd en overal campinginformatie bij de hand

Gebruik de handige CampingCard ACSI-app voor het vinden van een voordelige camping of camperplaats! Want speciaal voor camperaars is het ook mogelijk om camperplaatseninformatie te kopen bij uw campinginformatie.

Kies uit meer dan 3.000 campings die CampingCard ACSI accepteren en ruim 9.000 camperplaatsen. U kunt de app op drie apparaten tegelijk gebruiken en omdat u de app ook offline kunt gebruiken, is deze ideaal voor onderweg. Dankzij de handige filters is een overnachtingsplek snel gevonden en gedurende het jaar ontvangt u gratis updates met wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen. En op steeds meer campings kunt u uw plek direct via de app reserveren.

De informatie in de CampingCard ACSI-app 2022 is van begin januari tot en met 31-12-2022 beschikbaar. U ontvangt van ons begin januari een e-mail met verdere instructies.

Vernieuwd en verbeterd!

De app is compleet vernieuwd. Met een nieuw en fris design en nog meer gebruiksvriendelijkheid. Zo kunt u al tijdens het downloaden van de informatie de app direct gebruiken. Ook is het kaartmateriaal verbeterd en is het nog eenvoudiger geworden om via de app uw plekje te boeken.

CampingCard ACSI 2022

Voorbeeld van een code op de CampingCard ACSI-kortingskaart.


Na het invoeren van uw unieke code hierboven volgt u de volgende stappen:

1. Bestelling afronden

Na het invullen van uw unieke code wordt u automatisch doorgestuurd naar de ACSI Webshop. Hier kunt u uw bestelling definitief afronden.

2. App installeren

Installeer de CampingCard ACSI-app op uw mobiel of tablet. Open de app en log in met uw 'Mijn ACSI-account'.

3. Landenpakketten downloaden

Download de campinginformatie of camping- en camperplaatseninformatie die u wilt gebruiken. De informatie is opgedeeld in handige landenpakketten.

 

Let op: De CampingCard ACSI-app is enkel te gebruiken in combinatie met een fysieke, geldige CampingCard ACSI-kortingskaart.


Bekijk ook de instructievideo

Wilt u weten hoe het bestelproces van de CampingCard ACSI-app er van A tot Z uitziet? Bekijk dan onderstaande video (tip: speel af op groot scherm) met daarin de uitgebreide instructies.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd