Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Camping Fehmarn Duitsland

Wie dacht dat u voor een strandvakantie het beste naar Zuid-Europa kon rijden, heeft vast nog niet van het Duitse eiland Fehmarn gehoord. Dit enige eiland van de regio Schlewig-Holstein ligt in het noorden van Duitsland en grenst aan de Oostzee en de Burger Binnensee. Omringd door water heeft het eiland veel zandstranden en diverse badplaatsen waar u ook met CampingCard ACSI in het laagseizoen heerlijk van de zee kunt genieten.

Tips

•    Watervogels spotten 
Fehmarn staat bekend om zijn bijzondere natuur. Het beschermde natuurgebied Wallnau-Fehmarn zorgt ervoor dat deze natuur ook goed bewaard blijft. In het speciale watervogelreservaat vindt u 200 verschillende (water)vogels, waaronder de ijsvogel en de zeearend.

•    Fietsen
Fehmarn is een redelijk vlak eiland, wat het maken van een lange fietstocht extra aantrekkelijk maakt! Daarnaast heeft het een prachtige natuur, met mooie duinlandschappen, uitgestrekte grasvelden en leuke dorpjes die zich prima lenen voor een stop onderweg. Fehmarn heeft 171 km aan fietspaden en 8 routes zijn op het eiland uitgestippeld.

•    Rødby
Vanaf het stadje Puttgarden kunt u met de veerboot een uitstapje maken naar het stadje Rødby op het Deense eiland Lolland. In slechts 45 minuten staat u dan op Deense bodem. Neem bijvoorbeeld de fietsen mee voor een leuke fietstocht over het eiland of maak een wandeling om het meer van Maribo heen.

Voordelig kamperen op Fehmarn

Op heel Fehmarn vindt u campings waar u met CampingCard ACSI met korting kunt kamperen in het laagseizoen. Eén ding is zeker, het strand is altijd dichtbij. Daarmee is niet alleen een ontspannen strandvakantie mogelijk, ook duiken, surfen of zeilen behoren tot de mogelijkheden.

Surfeiland

De golven rondom Fehmarn zijn uitstekend voor surfers. Mede hierdoor heeft Fehmarn naam gemaakt in de internationale surfwereld. Jaarlijks wordt er op het eiland gestreden om de KiteSurf Trophy en in mei wordt het surffestival gehouden aan de zuidkant van het eiland. Leuk om bij te zijn, als u de mogelijkheid heeft!

Het weer

Voordeel van een kampeervakantie in Fehmarn is dat het eiland zo’n 2200 zonuren per jaar kent. Zo kunt u het voor- en najaar op dit eiland genieten van zee en strand, onder het genot van aangename temperaturen.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd