Ga naar de homepage

Maak kennis met
CampingCard ACSI

Vanaf € 16,95 en al binnen 4 nachten terugverdiend!
Profiteer ook

Ontdek dé kortingskaart voor het laagseizoen

De beste tijd om te kamperen? Dat is het voor- en najaar! Voel hoe het voorjaarszonnetje de natuur voorzichtig in bloei zet of geniet van de mediterrane zon terwijl het in eigen land al langzaamaan begint te winteren. En dat in alle rust en veel goedkoper dan in het hoogseizoen.

Want met CampingCard ACSI bespaart u namelijk tot wel 60% op uw campingovernachtingen in het voor- en najaar. En dat op meer dan 3.400 campings in Europa. In de handzame gids die u bij de kortingskaart krijgt, vindt u een overzicht van alle deelnemende campings. Op vertoon van de kortingskaart rekent de camping het extra voordelige tarief voor twee personen. Bovendien gaan (klein)kinderen t/m vijf jaar gratis mee op ruim 650 campings!

Bestel CampingCard ACSI

Andere kampeerders over CampingCard ACSI

CampingCard ACSI was ideaal voor onze mountainbike- en wandelvakantie op Cros de Mouton in Cavalaire-sur-Mer. Leuke verzorgde camping voor een actieve vakantie. En met CampingCard ACSI tegen een zachte prijs."

M. Endendijk

CampingCard ACSI is voor ons perfect. We genieten er volop van. In het laagseizoen is het rustig en goedkoop om eropuit te gaan. Ideaal voor ouderen en jonge gezinnen."

M. Van der Sanden

De kwaliteit van de campings is heel belangrijk voor ons. Bij CampingCard ACSI weten we zeker dat dit goed zit!"

A. Keulers

  Tot 60% kampeervoordeel

Met CampingCard ACSI kampeert u tot wel 60% goedkoper in het voor- en naseizoen. Op vertoon van een geldige kortingskaart kunt u met twee personen overnachten voor slechts € 12, € 14, € 16, € 18 of € 20 per nacht.

  Binnen 4 nachten terugverdiend

CampingCard ACSI wordt al heel snel een slimme investering. U heeft het aankoopbedrag namelijk al binnen vier nachten terugverdiend *.

  Geaccepteerd op ruim 3.400 campings

In 2019 wordt CampingCard ACSI op ruim 3.400 campings in 21 Europese landen geaccepteerd. Alle campings worden ieder jaar opnieuw door ACSI geïnspecteerd.

  Kinderen gratis mee naar +650 campings

Op maar liefst 657 campings zijn (maximaal) drie kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen.


* Gemiddeld aantal overnachtingen op basis van tarieven in mei, juni en september.

Hoe werkt CampingCard ACSI?

  1. Vul de achterkant van de CampingCard ACSI-kortingskaart volledig in (alleen een compleet ingevulde kaart wordt geaccepteerd). Uw kortingskaart is één kalenderjaar geldig en is persoonsgebonden.

  2. Toon uw kortingskaart (geldig voor 2 volwassenen) bij aankomst op de camping. Het is belangrijk dat u bij het maken van een reservering -indien nodig- laat weten dat u met CampingCard ACSI komt kamperen.

  3. U rekent af tegen het voordelige CampingCard ACSI-tarief van slechts € 12, € 14, € 16, € 18 of € 20.* Betaalt u achteraf, toon dan voor het afrekenen nogmaals uw kortingskaart bij de receptie.

* In principe kunt u met CampingCard ACSI achteraf betalen. Maar de betaalwijze kan in sommige gevallen door het reglement van de camping zelf bepaald worden, dus ook het moment waarop u moet (aan)betalen. Geeft u bijvoorbeeld aan maar één nacht te blijven of wilt u reserveren, dan kan de camping u vragen meteen af te rekenen of een aanbetaling te doen. De receptie van de camping zal u informeren over het beleid van de camping aangaande de betaling.

Inclusief en exclusief bij CampingCard ACSI

Inbegrepen bij het CampingCard ACSI-tarief Exclusief het CampingCard ACSI-tarief
Staanplaats* Toeristenbelasting, milieuheffing, ecotax, afvalbijdrage of andere verplichtingen aan de lokale overheid.
Verblijf van 2 volwassenen** Eventuele reserverings- en administratiekosten.
Auto + caravan + voortent
Of auto + vouwwagen
Of auto + tent
Of kampeerauto met luifel
Het warme water bij de afwasbakken is niet bij de prijs inbegrepen.
Elektriciteit; aansluiting van max. 6A.
Stroomverbruik tot een max. van 4 kWh per dag
Warme douches***
1 hond, mits honden zijn toegestaan op de camping.
BTW
  *

Sommige campings maken onderscheid tussen standaard- en luxe - of comfortplaatsen. Deze luxe- of comfortplaatsen zijn doorgaans wat groter en voorzien van een eigen watertoevoer en -afvoer. U heeft met CampingCard ACSI recht op een standaardplaats, maar het kan ook zijn dat u voor het CampingCard-tarief toch gebruik mag maken van zo’n duurdere staanplaats. De camping heeft het recht dit zelf te bepalen; u kunt NOOIT aanspraak maken op een luxe- of comfortplaats. Let u er tevens op dat sommige campings een aangepast beleid hebben ten opzichte van caravans met dubbele assen en campers die zo groot zijn dat ze niet op een standaardplaats passen.

 **

Campings stellen plaatsen beschikbaar voor twee volwassenen. De camping mag zelf bepalen of daar meer dan twee volwassenen mogen kamperen (waarbij voor de twee volwassenen het CampingCard-tarief geldt) of dat de kampeerders worden verwezen naar plaatsen die niet bestemd zijn voor CampingCard ACSI-gebruikers en de daarvoor gangbare prijzen worden gehanteerd.

***

Indien de camping gebruik maakt van douchemuntjes, dan heeft de CampingCard-houder recht op één douchemuntje per volwassene per dag. Hanteert een camping een ander ‘douche-systeem’, zoals bijvoorbeeld muntjes van vijftig cent, een sleutel of een sep-key, dan geldt bovenstaande, maar dient de kampeerder het douchen zelf in overleg met de camping te regelen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd