Ga naar de homepage

Extra korting

Bij elke camping staat het tarief van 12, 14, 16, 18, 20 of 22 euro vermeld. De tarieven die CampingCard ACSI hanteert zijn al voordelig, maar het kan nog goedkoper. Sommige campings geven een extra korting aan de kampeerder die wat langer dan één nachtje blijft.

Een voorbeeld: als u in de gids of op deze website bij een camping de vermelding ‘7=6’ vindt, betekent dat dat u voor een verblijf van 7 nachten slechts 6 keer het CampingCard-tarief betaalt. Geeft u wel bij inschrijving of reservering het aantal nachten aan dat u wenst te blijven. De camping maakt dan vooraf één boeking en verleent hierover de korting. De korting hoeft niet te gelden als u tijdens uw verblijf besluit langer te blijven en zo aan het benodigde aantal dagen komt.

Let op! Wanneer een camping een aantal van dit soort kortingen aanbiedt, heeft u slechts recht op 1 van deze aanbiedingen. Bijvoorbeeld: de aanbiedingen zijn 4=3, 7=6 en 14=12. Verblijft u 13 nachten, dan heeft u eenmalig recht op de korting 7=6 en NIET op een aantal malen de aanbieding 4=3 of een combinatie van de twee aanbiedingen 4=3 en 7=6.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd