Ga naar de homepage

Supervoordelig kamperen met je (klein)kinderen!

Voordelig kamperen met kinderen

Kamperen met kinderen is leuk. Heel erg leuk. Lekker buiten zijn, spelletjes doen, de omgeving verkennen en vooral genieten van elkaars aanwezigheid. Maar met CampingCard ACSI is kamperen nóg leuker. Want op ongeveer 400 deelnemende campings kamperen de kinderen gratis!

Kamperen op een kindercamping hoeft helemaal niet duur te zijn. CampingCard ACSI biedt u namelijk een voordelige vakantie: op ongeveer 400 van de ruim 3.000 campings zijn tot 3 kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen, dus gratis! Ook handig als u gaat kamperen met kleinkinderen.

Naast het aantrekkelijke, lage tarief voor een overnachting, zijn er nog andere redenen om in het voor- of naseizoen met CampingCard ACSI op pad te gaan. Campings hebben doorgaans uitstekende faciliteiten voor de kleinste gasten en in het laagseizoen is het doorgaans wat rustiger en overzichtelijker op het kampeerterrein. 

Voor de kleintjes zelf is kamperen natuurlijk hoe dan ook één groot avontuur! Er zijn vriendjes en vriendinnetjes in overvloed op een kindvriendelijke camping! Lekker buitenspelen!

Bestel nu CampingCard ACSI

Lees meer

De voordelen van een kindercamping

Naast het financiële voordeel dat u kunt behalen als u met CampingCard ACSI naar een kindercamping gaat, zijn er nog meer pluspunten. Kindercampings hebben meestal rekening gehouden met kids. Er zijn vaak speciale voorzieningen* voor kinderen, bijvoorbeeld kindersanitair, een peuterbadje of een speeltuin. Voor de kleintjes is kamperen zelf al één groot avontuur! Zij zullen snel vriendjes maken op een kindvriendelijke camping.

Een kindvriendelijke camping zoeken

Waar uw voorkeuren ook naar uitgaan, u vindt altijd een geschikte kindercamping. Nederland biedt veel mogelijkheden om te kamperen met kinderen, maar in andere landen kunt u ook goed terecht op een kindercamping. Italië of Duitsland kennen vele kindvriendelijke campings. Maar Frankrijk biedt verreweg de meeste mogelijkheden als u op zoek bent naar een leuke kindercamping: Frankrijk heeft bij CampingCard ACSI namelijk de meeste familiecampings waar u voordelig kunt kamperen met kinderen!

Op de website van CampingCard ACSI vindt u gemakkelijk een geschikte kindvriendelijke camping. Selecteer de voorziening 'Tot 3 kinderen gratis' en kies uw favoriete land. In de zoekresultaten wordt weergegeven op welke kindercampings u korting krijgt als u gaat kamperen met kinderen.

Zoek een kindercamping

* Let op: niet alle kindercampings van CCA zijn per definitie kindvriendelijk. Met de term 'kindercamping' wordt een CampingCard ACSI-camping bedoeld waar 1 tot 3 kinderen (max. 5 jaar) bij het overnachtingstarief zijn inbegrepen.


 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd