Ga naar de homepage

Vul uw unieke code in

Met de unieke code op uw voucher kunt u gratis toegang bestellen tot de campinginformatie of tot de camping- én camperplaatseninformatie in de CampingCard ACSI-app. Doe dit voordat u de app download en vul uw unieke code hieronder in:

Altijd en overal campinginformatie bij de hand

Gebruik de handige CampingCard ACSI-app voor het vinden van een voordelige camping of camperplaats!

Kies uit meer dan 3.000 campings die CampingCard ACSI accepteren en ruim 9.000 camperplaatsen. U kunt de app op drie apparaten tegelijk gebruiken en omdat u de app ook offline kunt gebruiken, is deze ideaal voor onderweg. Dankzij de handige filters is een overnachtingsplek snel gevonden en gedurende het jaar ontvangt u gratis updates met wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen. En op steeds meer campings kunt u uw plek direct via de app reserveren. De informatie in de CampingCard ACSI-app is tot en met 31-12-2021 beschikbaar.

Op vertoon van een geldige CampingCard ACSI bij een deelnemende camping kunt u met twee personen overnachten voor slechts €12, €14, €16, €18 of €20 per nacht.


                                       Voorbeeld voucher

Na het invoeren van uw unieke code hierboven volgt u de volgende stappen:

1. Bestelling afronden

Na het invullen van uw unieke code wordt u automatisch doorgestuurd naar de ACSI Webshop. Hier kunt u uw bestelling definitief afronden.

2. App installeren

Installeer de CampingCard ACSI-app op uw mobiel, tablet of desktop. Open de app en log in met uw 'Mijn ACSI-account'.

3. Landenpakketten downloaden

Download de camping- en/of camperplaatseninformatie die u wilt gebruiken. De informatie is opgedeeld in handige landenpakketten.

 

Let op: De CampingCard ACSI-app is enkel te gebruiken in combinatie met een fysieke, geldige CampingCard ACSI-kortingskaart.


Bekijk ook de instructievideo

Wilt u weten hoe het bestelproces van de CampingCard ACSI-app er van A tot Z uitziet? Bekijk dan onderstaande video (tip: speel af op groot scherm) met daarin de uitgebreide instructies. 
Afbeelding van de CampingCard ACSI App

Gebruiksaanwijzing

De CampingCard ACSI-app is makkelijk in gebruik en helpt u snel bij het zoeken naar een geschikte kampeerplaats in de buurt.

Wilt u meer weten over de werkwijze van de app? Lees dan de duidelijke gebruiksaanwijzing.

CampingCard ACSI app

De app is geschikt voor:

  • Smartphone (Android 5 en hoger, iOS 7 en hoger)
  • Tablet (Android 5 en hoger, iOS 7 en hoger)

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd