Ga naar de homepage

Vul uw unieke code in

Met de unieke code op uw voucher kunt u gratis toegang bestellen tot de campinginformatie of tot de camping- én camperplaatseninformatie in de CampingCard ACSI-app. Doe dit voordat u de app download en vul uw unieke code hieronder in:

Altijd en overal campinginformatie bij de hand

Gebruik de handige CampingCard ACSI-app voor het vinden van een voordelige camping of camperplaats! Want speciaal voor camperaars is het ook mogelijk om camperplaatseninformatie te kopen bij uw campinginformatie.

Kies uit meer dan 3.600 campings die CampingCard ACSI accepteren en ruim 9.000 camperplaatsen. U kunt de app op drie apparaten tegelijk gebruiken en omdat u de app ook offline kunt gebruiken, is deze ideaal voor onderweg. Dankzij de handige filters is een overnachtingsplek snel gevonden en gedurende het jaar ontvangt u gratis updates met wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen. De informatie in de CampingCard ACSI-app is tot en met 31-12-2019 beschikbaar.

Op vertoon van een geldige CampingCard ACSI bij een deelnemende camping kunt u met twee personen overnachten voor slechts €12, €14, €16, €18 of €20 per nacht.


                                       Voorbeeld voucher

Na het invoeren van uw unieke code hierboven volgt u de volgende stappen:

1. Bestelformulier invullen

Na het invullen van uw unieke code wordt u automatisch doorgestuurd naar het bestelformulier. Hier kunt u uw bestelling definitief afronden.

2. App installeren

Installeer de CampingCard ACSI-app op uw mobiel, tablet of desktop. Open de app en log in met uw 'Mijn ACSI-account'.

3. Landenpakketten downloaden

Download de camping- en/of camperplaatseninformatie die u wilt gebruiken. De informatie is opgedeeld in handige landenpakketten.

 

Let op: De CampingCard ACSI-app is enkel te gebruiken in combinatie met een fysieke, geldige CampingCard ACSI-kortingskaart.


Bekijk ook de instructievideo

Wilt u weten hoe het bestelproces van de CampingCard ACSI-app er van A tot Z uitziet? Bekijk dan onderstaande video (tip: speel af op groot scherm) met daarin de uitgebreide instructies. 
Afbeelding van de CampingCard ACSI App

Gebruiksaanwijzing

De CampingCard ACSI-app is makkelijk in gebruik en helpt u snel bij het zoeken naar een geschikte kampeerplaats in de buurt.

Wilt u meer weten over de werkwijze van de app? Lees dan de duidelijke gebruiksaanwijzing.

CampingCard ACSI app

De app is geschikt voor:

  • Smartphone (Android 4 en hoger, iOS 7 en hoger en Windows 10)
  • Tablet (Android 4 en hoger, iOS 7 en hoger en Windows 10)
  • Laptop en computer (Windows 10)