Ga naar de homepage

CampingCard ACSI-app
Toegang tot camping- én camperplaatseninformatie

App

Zo gebruikt u uw toegangscode

U heeft een gids inclusief toegang tot de CampingCard ACSI-app 2018 ontvangen. Bij uw gids zit een voucher waarop u een unieke toegangscode vindt om de CampingCard ACSI-app 2018 te bestellen.

Met de app heeft u alle 3.330 CampingCard ACSI-campings en 9.000 camperplaatsen uit de ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gids 2018 altijd binnen handbereik. Op de CampingCard ACSI-campings overnacht u extra voordelig in het laagseizoen. De kortingen op uw overnachtingsprijs kunnen oplopen tot wel 50%. 

Op vertoon van een geldige CampingCard ACSI bij een deelnemende camping kunt u met twee personen overnachten voor slechts €11, €13, €15, €17 of €19 per nacht.


                                       Voorbeeld voucher

Zo bestelt u toegang:

  1. Vul hieronder uw unieke toegangscode in en klik op 'Verzenden'.
  2. U komt nu op het bestelformulier terecht. Log hier in met uw 'Mijn ACSI-account' of maak een account aan en rond uw bestelling af. 
  3. Open op uw apparaat Google Play, de Apple App Store of de Windows Store.
  4. Zoek op "CampingCard ACSI" en download de CampingCard ACSI-app (de app met het blauwe CC-logo is de juiste).
  5. Open de app en log in met uw 'Mijn ACSI-account'.
  6. U heeft nu toegang tot de camping- en camperplaatseninformatie in de CampingCard ACSI-app. De informatie in deze app is beschikbaar tot en met 31-12-2018.
  Er zijn meerdere ACSI-apps in de appstores. Kies die met het blauwe CampingCard ACSI-logo.

U kunt de app op drie apparaten tegelijk gebruiken. Download de CampingCard ACSI-app op andere apparaten en log met hetzelfde 'Mijn ACSI-account' in.

De app is enkel te gebruiken in combinatie met een fysieke, geldige CampingCard ACSI-kortingskaart en is verkrijgbaar in 13 talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans, Spaans, Deens, Noors, Zweeds, Fins, Pools, Hongaars en Russisch.

Ziet u 'CampingCard ACSI Campings' niet bij de resultaten staan in Google Play, de Apple App Store of de Windows Store? Dan is uw apparaat helaas niet geschikt voor deze app.

ACSI biedt drie verschillende camping-apps aan. Vergelijk ze hier.

Afbeelding van de CampingCard ACSI App

Gebruiksaanwijzing

De CampingCard ACSI-app is makkelijk in gebruik en helpt u snel bij het zoeken naar een geschikte kampeerplaats in de buurt.

Wilt u meer weten over de werkwijze van de app? Lees dan de duidelijke gebruiksaanwijzing.

CampingCard ACSI app

De app is geschikt voor:

  • Smartphone (Android 4 en hoger, iOS 7 en hoger en Windows 10)
  • Tablet (Android 4 en hoger, iOS 7 en hoger en Windows 10)
  • Laptop en computer (Windows 10)