Ga naar de homepage

Goedkoop kamperen met CampingCard ACSI; heel eenvoudig!

Goedkoop kamperen met CampingCard ACSI

Als u goedkoop wilt kamperen, neem dan altijd uw CampingCard ACSI mee als u op pad gaat. Met de kortingskaart overnacht u heel voordelig op de camping, in het voor- en naseizoen. U betaalt bij de campingreceptie, op vertoon van uw kaart, een van de lage en vaste tarieven van € 12, € 14, € 16, € 18 of € 20.

Ruim 3.600 Europese campings doen mee aan het kortingssysteem. Of u nu voordelig wilt kamperen aan het Gardameer, aan de Belgische kust of een goedkope camping zoekt in Frankrijk; in de CampingCard ACSI-gids, de CampingCard ACSI-app of op deze website vindt u altijd een voordelige camping die bij u past.

De deelnemende campings hanteren acceptatieperiodes voor de kortingskaart. Bij iedere camping staan deze periodes vermeld. Een voordelig tarief wil niet zeggen dat u moet inleveren op kwaliteit; met CampingCard ACSI kampeert u voordelig, maar eigenaren garanderen dezelfde gastvrijheid en goede service! Met de kortingskaart betaalt u altijd minder dan het laagste tarief dat de camping in het laagseizoen hanteert.

Voordelig kamperen: een rekenvoorbeeld

U heeft de kortingskaart aangeschaft en wilt goedkoop kamperen op een sfeervolle camping in Duitsland, met uw partner. U wilt op de camping arriveren op 3 september en twee weken vakantie vieren, tot 17 september (14 nachten). Op CampingCard.com vindt u een camping die u aanspreekt: bijvoorbeeld Camping Oase Waldsee.

Zonder kortingkaart Met CampingCard ACSI Korting
Prijs per nacht* € 25,70 € 12,00 € 13,70
Prijs voor 14 dagen € 359,80 € 168,00 € 191,80

*Prijs per nacht is inclusief: 2 volwassenen, standaard kampeerplek en elektriciteit

Wanneer u 2 weken in het laagseizoen gaat kamperen met CampingCard ACSI dan scheelt dit u in het bovenstaande voorbeeld maar liefst € 191,80! Dat is een korting van ruim 53%; uw aanschafprijs van uw CampingCard ACSI (vanaf € 12,95) heeft u in dit geval al na één nacht terugverdiend! Wilt u op vakantie met het hele gezin, ook dan biedt CampingCard ACSI voordeel. Op 655 campings zijn maximaal 3 kinderen van 3 t/m 5 jaar bij het lage tarief inbegrepen.

Meer weten over CampingCard ACSI? Lees meer over dé kortingskaart van het laagseizoen.

Bestel direct:

Kortingskaart + gids 2020

€ 16,95*

niet-leden € 17,95

Kortingskaart + campergids 2020

€ 25,95*

niet-leden € 26,95

*Ledenprijs geldt voor ACSI Club ID-leden. Word hier ACSI Club ID-lid. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. Ook de acceptatiedata van CampingCard ACSI kunnen afwijken. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.