Ga naar de homepage

CampingCard ACSI bestellen

vanaf
€ 9,95

CampingCard ACSI 2015
  • Tot 50% voordeel in het laagseizoen

  • Vier vaste lage overnachtingstarieven

  • 2940 campings, jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Kinderen gratis mee naar +600 campings

CampingCard ACSI kortingskaart inclusief gratis gids

Bestel CampingCard ACSI 2015 vanaf € 13,95* in de ACSI Webshop. U ontvangt de kortingskaart plus gratis gids. Deze CampingCard ACSI-gids (tweedelig) is helemaal gewijd aan de campings die één van de vaste lage CampingCard ACSI-tarieven hanteren tijdens het voor- en naseizoen.

CampingCard ACSI 2015
vanaf€ 13,95 Bestel direct

Onderweg zult u veel gemak hebben van de handige mini-atlas van Europa en van de gedetailleerde routekaartjes per camping. De informatieve tekst geeft u alvast een indruk van de sfeer en de ligging van de camping. Precies weten waar u aan toe bent op elke camping? Aan de hand van een lijst ziet u in een oogopslag de belangrijkste voorzieningen vermeld staan, de periodes in het jaar waarin de CampingCard ACSI geaccepteerd wordt en natuurlijk het voordelige tarief.


ACSI CampingCard & Camperplaatsen

Campingspecialist ACSI en de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) hebben hun krachten gebundeld. Het resultaat is de meest complete campergids (in twee delen) voor camperaars! Deze gids bevat 9000 camperplaatsen, geselecteerd door de NKC, én alle campings die CampingCard ACSI accepteren. Uiteraard is de CampingCard ACSI kortingskaart bijgesloten.

CampingCard & Camperplaatsen 2015
vanaf€ 23,95 Bestel direct

De gids heeft een eenvoudig zoeksysteem met vele land- en regiokaarten. Daarnaast zijn alle GPS-coördinaten vermeld. Het ideale reisboek voor kampeerliefhebbers die er met de kampeerauto op uit trekken! Bestel de gids vanaf € 23,95* in de ACSI Webshop.


Andere campinggidsen van ACSI mét gratis CampingCard ACSI

U kunt ook één van onderstaande ACSI Campinggidsen kopen. Bij deze gidsen krijgt u de kortingskaart namelijk gratis.

Let op: Niet alle campings die in de onderstaande ACSI Campinggidsen vermeld staan accepteren CampingCard ACSI. Kijk op deze website voor het aanbod van campings waar u wel voor het voordelige CampingCard ACSI overnachtingstarief terecht kunt.

+ campingcard
ACSI Campinggids Europa 2015
vanaf€ 18,95 Bestel direct
+ campingcard
ACSI Campinggids Zuid-Europa 2015
vanaf€ 13,95 Bestel direct
+ campingcard
ACSI Campinggids Frankrijk 2015
vanaf€ 13,95 Bestel direct
+ campingcard
ACSI Campinggids Benelux 2015
vanaf€ 13,95 Bestel direct

In de hierboven genoemde campinggidsen is achterin een apart hoofdstuk opgenomen met een overzichtelijke lijst van alle campings die CampingCard ACSI accepteren. Die campings kunt u in de gids ook herkennen aan het blauwe CC logo.


CampingCard ACSI-app

Alle CampingCard ACSI-campings zijn sinds kort ook gebundeld in een handige app voor smartphone en tablet. Deze app is alleen te koop voor CampingCard ACSI-gebruikers. Bestelt u in onze webshop een gids met de CampingCard ACSI-kortingskaart? Dan kunt u daar direct de app, voor slechts € 3,59, bij bestellen!

Lees meer over de CampingCard ACSI-app

Afbeelding van de CCA app in gebruik op een mobiele telefoon

* Deze vanaf prijs geldt voor ACSI Club ID-leden.