Ga naar de homepage

Camping Stuhlegg ****

Foto's van de camping
Camping Stuhlegg Camping Stuhlegg
Algemene gegevens

Op Camping Stuhlegg in Krattigen (Bern) kampeert u al voor €19,- per nacht in het laagseizoen met de CampingCard ACSI. Op één van de 65 toerplaatsen verblijft u gedurende 01-01-2018 - 30-06-2018 en 01-09-2018 - 31-12-2018 met korting. Op deze camping kunt u, naast voordelig kamperen met uw CampingCard ACSI, ook terecht met uw ACSI Club ID (vervangend legitimatiebewijs).

Hoog boven de Thunersee gelegen camping, mooie grasvelden, leuk winkeltje en snackrestaurant, gezellige sfeer.

  • 933

Acceptatieperiode

juni 2018
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
augustus 2018
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Ook voordelig kamperen in het laagseizoen? Bestel CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI geaccepteerd

31 Camping open / CampingCard ACSI niet geaccepteerd

31 Camping gesloten

31 Uw vakantieperiode

Gedetailleerde informatie over de camping
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,7

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,1
Personeel
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Kindvriendelijkheid
7,3
Entertainment
6,8
Sportfaciliteiten
6,6
Zwembad
7,4
Eten en drinken
7,2
Omgeving
8,8

jan rienk, op deze camping in juni 2017

7,5

Reisgezelschap: Paren

Prachtige omgeving, alleen wel prijzig. Zwembad op natuurbasis, dus algen op de ondergrond: heerlijk om een verkoelende duik in te nemen. Prima en schoon sanitair

K. Ruitenbeek, op deze camping in juni 2016

8,1

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Henk M, op deze camping in juli 2015

6,9

Reisgezelschap: Senioren

mooi terrein, maar we kregen geen vrije keuze van een plaats. Gemoedelijke sfeer. Toch wel aan de prijs (plaats, kurtaxe, vuilniszak), zeker als je in aanmerking neemt dat je dan ook nog een frank moet betalen voor vier minuten douchen

Piet Michielsen, op deze camping in juni 2015

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Met twee gezinnen zonder kinderen waren we op deze camping de eerste week van juni 2015. We kozen ervoor om een comfortplaats te gebruiken, kostte wel iets meer maar daarvoor kregen we een ruime plaats met prachtig uitzicht. Vriendelijke campingbeheerder en personeel die ervoor zorgden dat terras en toiletten er schoon bijlagen.Vanuit de camping is de omgeving goed te bereiken, zowel te voet als met de auto. We komen graag nog een keer terug.

Marcel, op deze camping in juni 2015

5,6

Reisgezelschap: Senioren

Zijn hier geweest op 7-6-2015. Hoewel het die dag 28 graden was moesten wij genoegen nemen met een plaats in de volle zon en dat terwijl er voldoende andere plaatsen beschikbaar waren. De boden van het natuurzwembad was spekglad door alggroei en gewoon gevaarlijk, niet aan te raden. Zal een volgende keer als ik hier in de buurt wil overnachten niet meer voor deze camping kiezen.

Nico Tolenaars, op deze camping in september 2014

4,9

Reisgezelschap: Senioren

Bij aankomst werd gevraagd of we via ACSI kwamen. Daarna werden we afgevoerd naar een stukje grond naast een boeren schuur. Dit terwijl er genoeg andere plaatsen waren. Thuner See geheel niet gezien. Douches niet van deze tijd. Koude wind waaide via de kap zo naar binnen. En het zwembad mocht je alleen in als je tekende dat dit voor eigen risico was. Internet nauwelijks bereikbaar. Toen we de andere morgen vertelden dat we verder gingen, werden we alleen nog maar afgesnauwd. Hoezo vriendelijke sfeer. Voor water tanken en douchen moest je munten aanschaffen. En je moest ook een plastic zakje afnemen voor vuil. Tevens kwam er nog veel tax bij. Kortom een camping die ik zeer wil afraden om daar met je ACSI kaart aan te kloppen.

Wim en Jeanette van der Giessen, op deze camping in september 2014

6,2

Reisgezelschap: Senioren

Camping is zijn ACSI-tarief niet waard, verplichte aankoop van vuilniszakje en Kurtaxe maakt de overnachting onnodig nog eens extra duur. Zwembad klein en in slechte staat, uitzicht op Thunersee onmogelijk, tussen de caravans door zie je nog wat water. Sfeer vriendelijk, daar versta ik wat anders onder. Kortom: absoluut af te raden.

Van Dalen, op deze camping in juni 2014

8,5

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

m.j.maas, op deze camping in mei 2014

7,3

Reisgezelschap: Senioren

redelijke camping maar het beloofde uitzicht op het meer is echt niet aanwezig en is er alleen voor de gasten die daar een vast plaats hebben.

Versteeg-Deliefde, op deze camping in juni 2013

8,5

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Algemene gegevens

Openingsperiode
01-01-2018 t/m 31-12-2018
Oppervlakte
2,4 ha
Hoogteligging
750m
Aantal toerplaatsen
65 (80m2)
Aantal camperplaatsen
10
Aantal vaste jaarplaatsen
95
Camping ook geschikt voor wintersport
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:120 m2
    • periode:01-05/30-09
    • Verwarmd:ja
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Caravan toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:amex | mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Autovrije standplaats
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
  • Dubbelassers toegestaan
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:elektra | gas
Honden
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
Sanitair
  • Douches: warm water
  • Wastafels: warm water
  • Zittoiletten
  • Babyroom
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Verwarmd sanitair
  • Douches: koud water
  • Wastafels: koud water
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-01/31-10 | 01-12/31-12
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
    • periode:01-01/31-10 | 01-12/31-12
  • Snackbar
    • periode:01-01/31-10 | 01-12/31-12
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:01-01/31-10 | 01-12/31-12
  • Restaurant (kleine kaart)
    • periode:01-01/31-10 | 01-12/31-12
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:120 m2
    • periode:01-05/30-09
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:65 m2
    • periode:01-05/30-09
    • Verwarmd:ja
Recreatie en wellness
  • Speeltuin
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boulesbaan
  • Waterspeeltuin
  • Multisportveld
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Bodem en beplanting
  • Grasland
  • Terrassencamping
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,05 km
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0,3 km
  • Panorama
Diversen
  • Dag en nacht rustig
  • Speciale plaatsen voor kampeerauto's
    • Oppervlakte:80 m2
    • Aantal:10
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:13 ampère
  • Defibrillator
  • Terrein bewaakt
Adres & Route

Wilt u camping Camping Stuhlegg boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

  • Camping Stuhlegg
    Stueleggstraße 7
    3704 / Krattigen
    Zwitserland

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    46°39'31"N 7°43'0"E
  • Autoweg Basel-Bern-Interlaken. Uitrit Leissigen, richting Krattigen.

  • Contact

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Di

14 / 08

 

Wo

15 / 08

 

Do

16 / 08

 

Vr

17 / 08

 

Za

18 / 08

 

Zo

19 / 08

 

Ma

20 / 08

 
Max. 19.8° 22.7° 24.8° 20.7° 21.9° 24° 25.5°
Min 13.3° 11.9° 12.7° 14.3° 13.1° 12.6° 13°
Neerslag 70% 5% 15% 60% 40% 20% 15%
Windrichting NO NO NO N NO NO NO
Windkracht 2 3 2 2 2 2 2

Gemiddelde temperatuur

Weeronline
Informatieaanvraag

CampingCard ACSI stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Stuhlegg".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en CampingCard ACSI kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.