Ga naar de homepage

Camping Caravaning Laguna-Playa Cat.1

Foto's van de camping
Camping Caravaning Laguna-Playa Camping Caravaning Laguna-Playa
Algemene gegevens

Camping Caravaning Laguna-Playa is een camping met 141 toerplaatsen. In het laagseizoen gedurende de periode 01-01-2018 - 22-06-2018, 10-09-2018 - 31-12-2018, 01-01-2019 - 21-06-2019 en 08-09-2019 - 31-12-2019, kampeert u voor €20,- per nacht op een van de 141 toerplaatsen op Camping Caravaning Laguna-Playa in Torre del Mar (Málaga).

Rustige camping met veel bomen, onder prettige leiding. Het sanitair is zeer verzorgd en de plaatsen zijn ruim. De camping ligt min of meer aan het strand en op loopafstand van Torre del Mar.

Let op: dit is het CampingCard ACSI-tarief voor 2019.

  • 20
  • 3055

Acceptatieperiode

oktober 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
januari 2019
ma di wo do vr za zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
februari 2019
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
maart 2019
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
april 2019
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
mei 2019
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
juni 2019
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
juli 2019
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
augustus 2019
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
september 2019
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
oktober 2019
ma di wo do vr za zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
november 2019
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
december 2019
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Ook voordelig kamperen in het laagseizoen? Bestel CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI geaccepteerd

31 Camping open / CampingCard ACSI niet geaccepteerd

31 Camping gesloten

31 Uw vakantieperiode

Gedetailleerde informatie over de camping
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,5

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,1
Personeel
7,8
Prijs-kwaliteitverhouding
7,3
Kindvriendelijkheid
7,0
Entertainment
5,6
Sportfaciliteiten
6,3
Zwembad
7,6
Eten en drinken
7,2
Omgeving
7,6

Jutta Hof, op deze camping in oktober 2018

8,5

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Wir waren Mitte Oktober hier und uns hat es sehr gut gefallen. Die Sanitäranlagen werden mehrmals am Tag gereinigt, die Duschen geben einen sehr guten Strahl ab und auch die Temperatur ist mit Einhandregler gut einzustellen. Es waren noch nicht alle Überwinterer eingetroffen, sodass wir genügend Platz hatten. Der nahe Kiesstrand ist toll und der kilometerlange Radweg an der Strandpromenade entlang gefiel uns sehr gut und wir konnten wunderbar Rad fahren. Einkaufsmöglichkeiten in der nahen Stadt sind reichlich vorhanden. Und an Restaurants mangelt es ebenfalls nicht. Wir sind länger geblieben, als beabsichtigt und kommen sicher wieder Mal vorbei.

Emilio Stornaiuolo, op deze camping in september 2018

6,2

Google Vertaling

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Campsite close to Torre de Mar. Many mosquitos. Nice and large pool. Good powerful showers. Camping just 200m from beach. The beach has small stones and is clean. The camping is sterile, no real charm. Facilities were clean. As mentioned on previous reviews the electrical plug is locked. We waited a long time, went three times to the reception, until somebody came and plugged the cable. Same procedure when leaving. This is just annoying and the reason why we rated the staff as poor. Intended to stay 4 nights, just stayed one. We were disappointed. Kids are nearly as expensive as adults - completely overpriced and acsi card makes no sense on this camping with kids.

David Moth, op deze camping in mei 2018

8,7

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

This was our second stay on this site and definitely won\\\'t be our last. The staff are all very polite and helpful. The toilet blocks are always clean and are in good condition.We like the fact that is next to a large dog friendly beach and also it has easy access to the town and seafront promenade. The pitches are spacious but you need to cover the dusty surface with a groundsheet, which is normal here. There is a good well stocked campsite shop and our only negative comment is that it doesn\\\'t stay open very long.

HC, op deze camping in mei 2018

8,0

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Toilets and reception spotless. Site let down by too many trees and covers to keep out the shade. Ground and surroundings of pitch tatty and full of lumps of concrete,wires, pipes etc Wi-fi good and also a good situation for cycling to the town

Tina Smithson, op deze camping in april 2018

8,0

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Staying for three nights. Site well organised. Toilet/showers exceptionally clean. Staff helpfully.
The restaurant on site is amazing and a must to eat at whilst here!
Very close to the beach and a bus ride into town.
Would definitely stay here again.

Laurence Barnes, op deze camping in februari 2018

7,5

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

We stayed here for 3 nights. At this time of the year (February) it is not a place for the tourer, as the site was stuffed full of over-winter, long-term campers from all over Europe, building right to the edges of their pitches, such that from the entrance it resembled one long crysalis. Indeed, we had to chase a German couples' car off our pitch before we could park. They weren't pleased - we had the temerity to want their car parking space!
Why you have to wait for reception to come and connect your electric hookup I don't know. We waited an hour, despite 3 reminders, for them to come.
The site does have excellent toilet facilities, a shop and restaurant, and Torre del Mar was pleasant and had everything you needed in the way of shops and restaurants, including a good bus service into Malaga. However, the reception was disorganised, less than helpful, and the pitches are quite small with no privacy. This really is a 'quart into a pint pot' site (we felt like a sardine), and I suspect it is much better between Easter and October when all the over-winter sun-seekers have gone home.

Kühne, op deze camping in september 2017

7,2

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Der Stellplatz ist sehr sauber, einige Meter hinter dem Stellplatz ist ein Schafstall, diesen hat Nachts stark gerochen.
Uns war es in der Mittagszeit zu laut.

Carl Howarth, op deze camping in juni 2017

6,4

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

I used my Sat nav to take me they and it took me to camping Torre del Mar site which is in book but not on phone app and I stayed 0ne night pitch full of dog muck a cat dieing in bush no help of staff and at night it was like going to a concert with all the noise so want be coming again and I will make sure I get the right camp next time

Geert Wieffer, op deze camping in mei 2017

6,3

Reisgezelschap: Senioren

Camping ziet er uit als een caravanstalling. Zeer ongezellig. De ligging om de camping lijkt op een parkeer/bedrijventerrein. Wel mooi dicht bij het het vakantiestadje Torre del Mar en vlak terrein voor fietsers. De vaste plaatsen voor de spanjaarden als een zigeunerpark. toiletten zijn prima en schoon

Jane Margaret Pentecost-Wild, op deze camping in mei 2017

7,4

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

We stayed here a week mid May. It was our 2nd visit. We have dogs and that is primarily the reason we stay here as the dog friendly beach is a 5 minute stroll just out of the campsite. There are many restaurants along the esplanade which has an excellent cycle path running alongside for several Kilometres which makes for a very pleasant ride with the mountains in view. The campsite itself needs a bit of getting used to and first impressions ( including ours) can be questionable but we felt at home and found the staff helpful and polite. The showers are great, hot and powerful. Shop only open from 10 til 1 but close by is a well stocked supermarket. For cycle and dog owners this is a good spot.

Algemene gegevens

Openingsperiode
01-01-2018 t/m 31-12-2018
01-01-2019 t/m 31-12-2019
Oppervlakte
2 ha
Aantal toerplaatsen
141 (70 - 75m2)
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:200 m2
    • periode:01-05/31-10
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Caravan toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:12
  • Dubbelassers toegestaan
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Douches: warm water
  • Wastafels: warm water
  • Zittoiletten
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Verwarmd sanitair
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Douches: koud water
  • Wastafels: koud water
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Snackbar
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Afhaalmaaltijden
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Bar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Kluisjes
  • Auto's
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:200 m2
    • periode:01-05/31-10
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:24 m2
    • periode:15-06/15-09
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
Strand
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
Recreatie en wellness
  • Speeltuin
  • Tafeltennistafel
  • Visgelegenheid
  • Paardrijden
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:3 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Bodem en beplanting
  • Harde bodem
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Ligweide
  • Afgebakende plaatsen
Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,5 km
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:1,5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0,4 km
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0,1 km
Mindervaliden
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Zwembad voorzien van takellift
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Alleen 's nachts rustig
  • Paden en wegen verlicht
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen
  • Camping info app
  • Terrein bewaakt
Adres & Route

Wilt u camping Camping Caravaning Laguna-Playa boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

  • Camping Caravaning Laguna-Playa
    Prol. Paseo Marítimo Poniente s/n
    29740 / Torre del Mar (Málaga)
    Spanje

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    36°43'46"N 4°6'9"W
  • A7 (E15, N340), afslag 272 Torre del Mar. Naar oude kustweg 340a. Dan Torre del Mar-West (ouest), voorbij busstation. Borden volgen.

  • Contact

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Zo

16 / 12

 

Ma

17 / 12

 

Di

18 / 12

 

Wo

19 / 12

 

Do

20 / 12

 

Vr

21 / 12

 

Za

22 / 12

 
Max. 15.6° 16° 17.1° 14.1° 14.9° 16.2° 18.3°
Min 0.5° 2.2° -0.2° 5.4° 1.8° 0.6° 0.4°
Neerslag 35% 0% 5% 55% 5% 0% 5%
Windrichting W W ZW NW NW Z ZW
Windkracht 3 1 1 3 2 2 1

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 77% 70 5
Feb. 68% 24 7
Mrt. 60% 29 8
Apr. 59% 32 9
Mei 59% 50 9
Jun. 50% 14 12
Jul. 46% 0 12
Aug. 49% 4 11
Sep. 59% 44 9
Okt. 69% 231 7
Nov. 76% 67 6
Dec. 77% 90 5
Weeronline
Informatieaanvraag

CampingCard ACSI stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Caravaning Laguna-Playa".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en CampingCard ACSI kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.