Ga naar de homepage

Camping Osebos

Foto's van de camping
Camping Osebos Camping Osebos
Algemene gegevens

Camping Osebos is een camping met 210 toerplaatsen en 30 vaste jaarplaatsen. In het laagseizoen gedurende de periode 01-04-2017 - 22-04-2017, 29-04-2017 - 24-05-2017, 28-05-2017 - 04-07-2017 en 21-08-2017 - 28-10-2017, kampeert u voor €15,- per nacht op een van de 210 toerplaatsen op Camping Osebos in Gulpen (Limburg). Op deze camping kunt u, naast voordelig kamperen met uw CampingCard ACSI, ook terecht met uw ACSI Club ID (vervangend legitimatiebewijs).

Terrassencamping met een fantastisch uitzicht over het heuvelland. De omgeving heeft een uniek microklimaat: gemiddeld meer zon en warmte dan in de rest van Nederland. Veel comfort, voorzieningen van hoog niveau.

www.osebos.nl

  • 484

Acceptatieperiode

september 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ook voordelig kamperen in het laagseizoen? Bestel CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI geaccepteerd

31 Camping open / CampingCard ACSI niet geaccepteerd

31 Camping gesloten

31 Uw vakantieperiode

Gedetailleerde informatie over de camping
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,3

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,6
Personeel
8,4
Prijs-kwaliteitverhouding
8,3
Kampeerplaats
8,3
Accommodatie
8,3
Kindvriendelijkheid
8,2
Entertainment
7,3
Sportfaciliteiten
7,3
Zwembad
8,0
Eten en drinken
7,8
Omgeving
8,9

van Beek, op deze camping in oktober 2017

8,9

Reisgezelschap: Senioren

prachtig gelegen terrassencamping. Wij hebben er 10 dagen gekampeerd en genoten. Fantastische omgeving en voorzieningen: sanitair en prima restaurant. Wij komen hier zeker terug! Complimenten

Jan Harmsen, op deze camping in juli 2017

8,9

Reisgezelschap: Senioren

De positieve beoordelingen over deze camping kan ik van harte onderschrijven. De ontvangst op de receptie, het contact met de campingeigenaar en de man die het terrein onderhoudt zijn erg prettig. Superaardige mensen. We gebruiken de camping de laatste jaren als overnachtingscamping voor 1 of een paar nachten als we op doorreis naar of komende uit Frankrijk. Hier kom je even heerlijk tot rust. Natuurlijk ook bijzonder geschikt voor een lang verblijf. Voor ons een topcamping. Niet in restaurant gegeten maar hoorde dat dit uitstekend is.

Hans Bakker, op deze camping in juni 2017

8,1

Reisgezelschap: Paren

Prima camping op een uitstekende locatie. WIFI is prima in orde, ligstoelen bij het zwembad heel netjes. Wat kan er nog verbeteren? Parasols bij de ligstoelen en nog een extra toiletgebouw aan de kant van het zwembad. De loopafstand van deze kant van de camping naar het dichtsbijzijnde toiletgebouw is erg ver. Waar de campings niets aan kan veranderen, zijn de mensen. Wij hebben het erg getroffen op ons veldje, allemaal aardige mensen, vriendelijk en behulpzaam. Samen een BBQ gehouden, een topavond! Wij komen hier zeker nog eens terug. En nog eens, en nog eens...

Jan Harmsen, op deze camping in juni 2017

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Ik sluit me aan bij de eerder geplaatste meningen. Prima camping en erg vriendelijke ontvangst. We hebben in het voorseizoen nu voor het 2e jaar op de camping als tussenstop naar Frankrijk gestaan. Ideaal om dan in de ochtend te vetrekken om via de mooie route door de Voerstreek te rijden. Via Aubel naar de snelweg richting Verviers St Vith Ettelbruck Luxemburg

J. Kuipers, op deze camping in mei 2017

8,7

Reisgezelschap: Senioren

Een aanrader voor iedereen die een mooie goed uitgeruste camping zoekt. Schitterende vergezichten vanaf de kampeerplek.
Sanitair uitmuntend. Eenieder die hier negatief over is kan beter thuisblijven. Chapeau!

Carla, op deze camping in september 2016

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Voor de tweede keer op deze camping gestaan. Nergens is zo\'n uitzicht te vinden in Nederland. Mooie camping, prachtige omgeving. Mooie wandelingen, fietstochten, en leuke plaatsjes. Wij hoefden dit jaar niet naar Italië. We komen zeker terug.
Een minpuntje, de wifi loopt \'s morgens en rond 20.00 uur slecht.

Raymond Van Rooijen, op deze camping in augustus 2016

8,3

Reisgezelschap: Paren

Mooie camping, sanitair is netjes en schoon, plekken zijn ruim. Als je de prijs vergelijkt met wat je krijgt is deze camping een 10. Enige verbeterpunt is de WiFi we hadden wel bereik maar het was aan de trage kant. Kritiek wat ik in de beoordelingen terug vond herken ik niet. Camping is rustig en eenvoudig.

Berend Kramer, op deze camping in juli 2016

8,9

Reisgezelschap: Alleengaand

In juni 2weken op osebos geweest helaas veel regen maar op de comfort plaats een geweldig oplossing voor de voortent n.l deze stond op een bak van heel fijn grind daar door geen water overlast.
Sanitair was uitstekend en personeel erg aardig gaan dit jaar zeker terug maar dan hopelijk zonder regen

D van Dongen, op deze camping in juni 2016

7,6

Reisgezelschap: Senioren

Een prima camping met een schitterend uitzicht.
Bij regen worden sommige plaatsen een modderpoel! Er wordt wel aan gewerkt om dit te verbeteren.
We komen hier zeker terug

van Kooten, op deze camping in juli 2015

8,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Prima camping met fantastisch uitzicht. Onze kinderen hebben in het hoogseizoen volop gespeeld met leeftijdsgenootjes en genoten bij de uitstekende animatie. Geen enkel probleem gehad met te weinig douches, er zijn immers verschillende toiletgebouwen. De grond werd een beetje drassig na veel regen, maar dat hebben we op de Veluwe veel erger gehad. Zwembad is eenvoudig maar voldoende met een fijne ligweide. Als je meer zwemplezier wilt, kun je naar het nabij gelegen Mosaqua (maar ik vond dat te druk). Enige minpunt: zwakke Wifi werd slechter naarmate het drukker werd op de camping.

Algemene gegevens

Openingsperiode
01-04-2017 t/m 29-10-2017
Oppervlakte
7 ha
Hoogteligging
132m
Aantal toerplaatsen
210 (100 - 120m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
30

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!).

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:250 m2
    • periode:15-05/30-09
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Caravan toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
Internet
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Openingstijden receptie
    • Van - tot:09.00-19.00
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | gas
Honden
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Douches: warm water
  • Wastafels: warm water
  • Zittoiletten
  • Familiedouche
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Verwarmd sanitair
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Wastafels: koud water
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
Eten drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Snackbar
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Afhaalmaaltijden
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Bar
    • periode:01-01/31-12
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:250 m2
    • periode:15-05/30-09
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:50 m2
    • periode:15-05/30-09
Recreatie en wellness
  • Speeltuin
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Enkele speeltoestellen
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • golfclinic (golfcursus)
    • afstand:7 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Bodem en beplanting
  • Grasland
  • Harde bodem
  • Terrassencamping
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Ligweide
  • Afgebakende plaatsen
Ligging van de camping
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1,5 km
  • Panorama
Diversen
  • Dag en nacht rustig
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6-10 ampère
  • Paden en wegen verlicht
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen
  • Camping info app
  • Terrein bewaakt
Adres & Route

Wilt u camping Camping Osebos boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Osebos
    Euverem 1
    6271 PP / Gulpen
    Nederland

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    50°48'26"N 5°52'15"E
  • N278 Maastricht-Vaals. Voor Gulpen richting Euverem/Beutenaken, eerste weg rechts.

  • Contact

  • www.osebos.nl

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Vr

24 / 11

 

Za

25 / 11

 

Zo

26 / 11

 

Ma

27 / 11

 

Di

28 / 11

 

Wo

29 / 11

 

Do

30 / 11

 
Max. 10.6° 5.4° 6.4° 6.9° 5.5° 4.7°
Min 8.4° 4.2° 1.5° 2.3° 4.2° 2.4° 0.4°
Neerslag 95% 90% 80% 90% 85% 80% 65%
Windrichting Z ZW ZW ZW ZW ZW ZW
Windkracht 3 3 4 5 4 3 3

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm)
Jan. 87% 70
Feb. 85% 84
Mrt. 83% 86
Apr. 77% 77
Mei 72% 78
Jun. 72% 78
Jul. 77% 82
Aug. 74% 57
Sep. 82% 102
Okt. 84% 92
Nov. 88% 69
Dec. 89% 100
Weeronline
Informatieaanvraag

CampingCard ACSI stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Osebos".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en CampingCard ACSI kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.