Ga naar de homepage

Camping Del Sole ****

Foto's van de camping
Camping Del Sole Camping Del Sole
Algemene gegevens

Op Camping Del Sole in Iseo (Brescia) kampeert u al voor €19,- per nacht in het laagseizoen met de CampingCard ACSI. Op één van de 153 toerplaatsen verblijft u gedurende 20-04-2018 - 30-06-2018 en 25-08-2018 - 29-09-2018 met korting. Op deze camping kunt u, naast voordelig kamperen met uw CampingCard ACSI, ook terecht met uw ACSI Club ID (vervangend legitimatiebewijs).

Een goed geoutilleerde, direct aan het Iseomeer gelegen camping met schaduwrijke plaatsen en veel sport- en recreatiemogelijkheden. De historische plaatsen Brescia en Bergamo zijn goed bereikbaar met de auto. Op een paar kilometer van de camping gelegen tussen de heuvels vindt u de wijngaarden van Franciacorta.

www.campingdelsole.it

Extra korting: 7=6 / 14=11

  • 3063

Acceptatieperiode

juli 2018
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
augustus 2018
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Ook voordelig kamperen in het laagseizoen? Bestel CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI geaccepteerd

31 Camping open / CampingCard ACSI niet geaccepteerd

31 Camping gesloten

31 Uw vakantieperiode

Gedetailleerde informatie over de camping
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,8

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,4
Personeel
7,6
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Kindvriendelijkheid
7,9
Entertainment
7,1
Sportfaciliteiten
8,2
Zwembad
8,1
Eten en drinken
7,9
Omgeving
8,8

Angela Heins, op deze camping in augustus 2018

7,3

Reisgezelschap: Paren

Zeer onvriendelijk personeel aan de balie. Voor het eerst een acsi card, tonen wij gelijk. Kregen het idee daardoor niet alle vrije plaatsen te krijgen. Plaats gekozen aangegeven waarschijnlijk 2weken te willen blijven afhankelijk van het weer. Daar je vooraf diende te betalen, wat wij niet gewent zijn, hebben we een week betaald, daar je niet je geld terug krijgt als je eerder weggaat. Wij zijn gewent de afgelopen jaren te kunnen gaan wanneer je wil, dit is het leuke van kamperen. Maar goed er wel bij vermeld dat het waarschijnlijk 2 weken zou worden. Daarnaast moesten we een briefje ondertekenen ivm avg wetgeving. Dit was echter alleen in het italiaans. Kregen geen wigi code volgende dag om gevraagd. Wifi is overegens slecht. De dag voordat de week om was naar de receptie om te verlengen. Daar kreeg ik te horen dat dit niet kon. de medewerkers van de receptie zeggen er altijd bij dat er geen plekken vrij worden gehouden. Dit is niet tegen ons gezegd. Ik was boos heel erg. Zei dat ik dan wel wegging. De medewerker zei ook dat ze vol zaten. Boos weggelopen. Mijn man is toen terug gegaan ook boos. Uiteindelijk gingen ze kijken wat ze konden doen. We kregen een andere plek, de volgende dag die was wel veel groter en had water op de plek, maar dat werd afgesloten. dit hebben we maar geaccepteerd. De volgende dag daar gaan staan. We moesten ons opnieuw melden voor kaartjes en kregen een fles wijn en een soort van sorry. Echter die dag kwam er niemand op de oude plaats. De dag erna wel. Maar die waren de volgende dag weer weg. Middags waren er andere. We kregen echt het idee, dat ze ons liever weg hadden daar we met de acsi card waren. De wifi deed het niet meer op de nieuwe plaats dus ik naar de receptie. Ik kreeg te horen dat ik alles had verbruikt. Maar naar mijn idee bleef ik een week langer. Ik kreeg een nieuwe inlog code, maar het is heel vervelend als er dan gelijk in het italiaans gesproken wordt met collegas. Ik zeg gedag, maar zij draaien gewoon hun kop om. Heel triest dat deze camping medewerker zich zo opstellen. Het is dat het restaurant, en de winkel vriendelijke medewerkers heeft en de locatie top zijn anders zou ik zeggen blijf hier weg!

Claudio., op deze camping in juli 2018

7,9

Google Vertaling

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Campeggio molto curato anche nei minimi dettagli..
Pulizia servizi molto curata e servizi con tutti gli optional che un campeggiatore potrebbe chiedere..
Consiglio vivamente anche per famiglia..
Cla

Simonetta, op deze camping in juni 2018

8,9

Google Vertaling

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

ottimo campeggio , credo uno dei migliori che abbiamo visitato negli ultimi anni . Campeggio ideale per famiglie con bambini . Dista cinque minuti a piedi dal centro storico di Iseo .

Emanuele, op deze camping in mei 2018

7,2

Google Vertaling

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Siamo stati per il ponte del 1' maggio.
Il mio equipaggio è composto da 2 adulti, 2 ragazzi di 12 e 14 anni, più 1 cane.
Il personale parla a memoria (come avessero imparato un copione).
Riguardo i cani non si capisce cosa accettano e chi, purché sia INFERIORE A 7 KG. e in determinate zone (pineta), la stessa normativa non viene però applicata a chi fa lo stagionale, che può portare con sé anche una tigre.
Peccato per il posto meraviglioso ma non ci torno mai più da loro!

Reactie van de camping 13 juli 2018

In questo campeggio , a differenza di molti campeggi che invece non li ospitano , accettiamo volentieri un numero limitato di cani purche' di piccola taglia e per un massimo di sei cani in tutto il campeggio per la semplice ragione che molti proprietari di cani non rispettano le norme elementari come per esempio tenere al guinzaglio il cane (anche se piccolo) portarlo per i suoi bisogni nei posti indicati ( sopratutto muniti di paletta e sacchetto ecc.ecc.) e non recare disturbo ai vicini di piazzuola. Per tanto, non siamo in grado di accontentare tutti gli ospiti che si presentano con i cani e consigliamo sempre di fare una prenotazione per assicurarsi il posto .
Per quanto riguarda il personale di reception non abbiamo capito bene il problema e ci scusiamo . Purtroppo , trattandosi di una attivita' stagionale succede spesso di dover rinnovare lo staff della reception e non tutte le ragazze appena assunte hanno la capacita' di imparare il mestiere in poco tempo.

Dany FOUQUE, op deze camping in september 2017

8,8

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

Très beau camping avec de belles installations. Très bien situé sur le bord du lac d' Iséo. La vue sur le lac est magnifique.

Springer, op deze camping in juni 2017

8,5

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Super Campingplatz ⛺️ fahren am 1 September wieder hin.

Schöner See zum paddeln

ms, op deze camping in juni 2017

9,0

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

Super platz mit schönem grossen pool .. getrennter babypool .. plaetze direkt am see auch mit acsi .. sehr ruhig .. restaurant und market ok .. 10 min zu fuss nach iseo .. schöner eigener strand direkt am platz .. sanitär ok und sauber .. super lage .. 2gb free wifi

E. Vette, op deze camping in mei 2017

8,0

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

F. Vleugel, op deze camping in mei 2016

7,7

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Luigi Sannini, op deze camping in juni 2014

6,2

Google Vertaling

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Campeggio con personale scortese. Accettano cani solo in una piccolissima zona e perlopiù di piccola taglia. La cosa che mi lascia sconcertato che per i loro clienti fidati certi divieti non venivano rispettati. Ridicoli considerando che al giorno d'oggi non si accettino cani.

Algemene gegevens

Openingsperiode
20-04-2018 t/m 30-09-2018
Oppervlakte
6,5 ha
Hoogteligging
200m
Aantal toerplaatsen
153 (60 - 80m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
56
Camping geschikt voor gehandicapten
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:370 m2
    • periode:19-05/16-09
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Caravan toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:amex | dinnercard | mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Autovrije standplaats
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:8
    • gewicht:4500 kg
  • Dubbelassers toegestaan
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Geen honden toegestaan in laagseizoen
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | gas
Honden
  • Geen honden toegestaan in laagseizoen
Sanitair
  • Douches: warm water
  • Wastafels: warm water
  • Zittoiletten
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: koud water
  • Wastafels: koud water
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Snackbar
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Afhaalmaaltijden
  • Pizzeria
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Bar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Fietsen
  • Kluisjes
  • Lodgetent met sanitair
    • aantal:14
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:370 m2
    • periode:19-05/16-09
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:32 m2
    • periode:19-05/16-09
  • Zwemmen in meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
Recreatie en wellness
  • Speeltuin
  • Tafeltennistafel
  • Visgelegenheid
  • Multisportveld
  • Tennis
Recreatie (volwassenen)
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Bodem en beplanting
  • Grasland
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Ligweide
  • Afgebakende plaatsen
Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,5 km
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:7 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0,4 km
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
Diversen
  • Speciale parkeerplaatsen voor gehandicapten
  • Dag en nacht rustig
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:3 ampère | 6 ampère
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
Adres & Route

Wilt u camping Camping Del Sole boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Del Sole
    Via per Rovato 26
    25049 / Iseo
    Italië

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    45°39'25"N 10°2'14"E
  • A4, afslag Rovato, richting Iseo. In Iseo borden volgen.

  • Contact

  • www.campingdelsole.it

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Wo

19 / 09

 

Do

20 / 09

 

Vr

21 / 09

 

Za

22 / 09

 

Zo

23 / 09

 

Ma

24 / 09

 

Di

25 / 09

 
Max. 20.1° 20.3° 20.2° 18.7° 16.8° 17.2° 14.7°
Min 12.6° 13.3° 13.2° 13° 11° 10.7° 7.6°
Neerslag 5% 5% 5% 35% 25% 20% 5%
Windrichting ZO O Z Z Z N NW
Windkracht 2 2 2 2 2 2 2

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm)
Jan. 76% 57
Feb. 66% 45
Mrt. 66% 65
Apr. 67% 87
Mei 66% 97
Jun. 63% 94
Jul. 66% 80
Aug. 67% 90
Sep. 70% 121
Okt. 76% 99
Nov. 75% 121
Dec. 75% 80
Weeronline
Informatieaanvraag

CampingCard ACSI stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Del Sole".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en CampingCard ACSI kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.