Ga naar de homepage

Camping Les Bouleaux ***

Foto's van de camping
Camping Les Bouleaux Camping Les Bouleaux
Algemene gegevens

Kampeer voor €15,- per nacht op Camping Les Bouleaux in het laagseizoen met de CampingCard ACSI. Camping Les Bouleaux, gelegen in Vilsberg (Moselle), is een camping met 85 toerplaatsen en 14 vaste jaarplaatsen. Met de CampingCard ACSI kampeert u op een van de toerplaatsen in de volgende periodes: 01-04-2017 - 08-07-2017 en 25-08-2017 - 14-10-2017. Op deze camping kunt u, naast voordelig kamperen met uw CampingCard ACSI, ook terecht met uw ACSI Club ID (vervangend legitimatiebewijs).

Rustige familiecamping, ook geschikt voor een langer verblijf. Mooie, ruime plaatsen met veel gras. De ontvangst gebeurt door een Nederlands-Duits koppel. Wifi gratis.

www.campinglesbouleaux.fr

Extra korting: 7=6 / 14=12 / 21=18

  • 1888

Acceptatieperiode

oktober 2017
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ook voordelig kamperen in het laagseizoen? Bestel CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI geaccepteerd

31 Camping open / CampingCard ACSI niet geaccepteerd

31 Camping gesloten

31 Uw vakantieperiode

Gedetailleerde informatie over de camping
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,3

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,0
Personeel
8,9
Prijs-kwaliteitverhouding
8,5
Kindvriendelijkheid
8,2
Entertainment
7,5
Sportfaciliteiten
7,4
Zwembad
6,9
Eten en drinken
8,0
Omgeving
8,4

Peter & Marion, op deze camping in april 2011

8,5

Reisgezelschap: Senioren

Een paar dagen met onze camper op deze camping gestaan. Goed ontvangst, en behulpzame eigenaars. De wandeling vanaf de camping is zeer de moeite waard. Neem dan wel wat te drinken mee, want behoudens de camping kom je onderweg geen café tegen.
De camping is erg mooi in de natuur. De eigeneer heeft nog vele plannen, en werkt hier ook voortvarend aan zonder afbreuk te doen van de natuurlijke camping.
Chappeau en ga zo door.

Geert & Nienke, op deze camping in juli 2015

8,5

Reisgezelschap: Senioren

Hier kwamen we tot rust (5 dagen gestaan)....een zeer vriendelijke ontvangst door de campingeigenaar en zijn echtgenote.Konden een plaats uitzoeken. De eigenaar maakte een voortreffelijke maaltijd voor ons, tegen een redelijke vergoeding. Een ongedwongen sfeer en fijne uitleg over de omgeving wat er zoal te doen is. Wandeling vanuit de camping 15 km was zeer de moeite waard. Een camping zonder teveel poespas...waar je nog lekker kunt kamperen in alle rust. Wij komen zeker nog terug!

Henk Kalk, op deze camping in september 2015

8,4

Reisgezelschap: Senioren

Voor de eerste keer op deze camping gestaan en zeker niet de laatste keer!
Prachtige camping met grote kampeerplaatsen, prima sanitair en in een natuurlijke omgeving met veel groen.
3 supermarkten in de directe omgeving.
Vele uitstapjes in de omgeving (o.a. Straatsburg) Ook wandelaars komen hier zeker aan hun trekken. Voor fietsers: neem fietsendrager voor op de auto mee. In de omgeving veel mooie fietspaden langs kanalen en rivieren. Bij de balie veel foldermateriaal aanwezig en tevens deskundige uitleg over de vele bezienswaardigheden.
Sandy en Remco bedankt voor de geweldige tijd.

wolters, op deze camping in juni 2012

8,4

Reisgezelschap: Paren

Voor ons was het een heerlijk klein weekje weg. In de omgeving met een straal van een uur met de auto is zoveel te doen en te bezichtigen dat we niet alles hebben gedaan wat we wilden. Je bent hier in onze ogen wel afhankelijk van een auto.
Het ontvangst was geweldig ondanks dat de receptie dicht was, konden we gewoon inchecken en kregen we alle informatie die we op dat moment nodig hadden. De campingeigenaren zijn altijd in voor een praatje en op de receptie is ook genoeg informatie over de omgeving te vinden.
De plaats die we hadden mochten we zelf uitzoeken. Goed Ruim, genoeg privacy en gedeeltelijk in de schaduw.

jaap slingerland, op deze camping in juni 2012

8,4

Reisgezelschap: Senioren

Camping met zeer ruime plaatsen, die zelf te kiezen zijn bij aankomst.
Eigenaren-echtpaar erg hartelijk en tot alle hulp/info bereid.
Omgeving prachtig om te wandelen en fietsen; wel flink heuvelachtig!
Winkels in directe nabijheid (met auto doen is aan te bevelen).

Kuiphof, op deze camping in juli 2013

8,4

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Wim en Nel Koster, op deze camping in juni 2015

8,4

Reisgezelschap: Paren

Eind mei en eerste week juni 2015 bezocht.
Zeer vriendelijke ontvangst en uitgebreide uitleg over de omgeving. Mooi terrein en prima sanitair. Heerlijk rustig terrein en mooie omgeving.
Op deze camping voel je je direct welkom.
Een aanrader. Komen hier zeker terug.

Nel en Wim Koster

Ton Wielinga, op deze camping in mei 2012

8,4

Reisgezelschap: Senioren

Leuke gemoedelijke camping. Hartelijk ontvangen en fijn dat je zelf je plaatsje mag zoeken. Dag langer gebleven en uitgezette wandeling van 12 km in de omgeving gemaakt. Een aanrader, zonder al te zwaar klimmen.

Teunissen, op deze camping in april 2011

8,4

Reisgezelschap: Senioren

Deze camping moet je bezocht hebben, dan weet je gelijk weer waarom kamperen zo fijn is. Aan deze schitterende (natuur)camping wordt hard gewerkt door de eigenaars (een jong echtpaar), om er een paradijsje van de maken. Gezien hun instelling gaat dit helemaal lukken. Hier voel je je al helemaal thuis voordat je kampeermiddel goed staat. Rustige camping, met goede ontvangst voor de satelietschotel, WIFI aanwezig, de omgeving leent zich om leuke uitstapjes te maken (Nederlandse documentatie op de receptie aanwezig). Lekkere broodprodukten op bestelling verkrijgbaar bij de receptie, ook eenvoudige maaltijden verkrijgbaar.

Marcel, op deze camping in september 2015

8,4

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Geweldig! Dat is het gevoel dat we eraan overgehouden hebben.
We hebben hier 1,5 gestaan naar volle tevredenheid.
De bijzonder vriendelijke gastheer en -vrouw hebben ons veel willen vertellen over de bezienswaardigheden in de nabije omgeving, waardoor we leuke invullingen hebben gehad, die we anders gemist hadden.
De omgeving is erg mooi. Met de mtb hebben we meerdere routes kunnen afleggen en ook met de racefiets is het erg goed fietsen, mits een beetje conditie aanwezig is.
De camping zelf is voorzien van veel groen en ruime plekken, maar toch ook weer voldoende schaduw plekken.
Uiteindelijk hield onze vakantie weer op en moesten we vertrekken. We hadden hier graag langer gestaan en willen zeker nog een keer terug!

Algemene gegevens

Openingsperiode
01-04-2017 t/m 15-10-2017
Oppervlakte
7 ha
Hoogteligging
300m
Aantal toerplaatsen
85 (100 - 200m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
14
Camping geschikt voor gehandicapten
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!).

Populaire voorzieningen
  • Caravan toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Internet
  • WiFi-zone
    • wifi-zone gratis
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Openingstijden receptie
    • Van - tot:08.00-21.00
  • Openingstijden slagboom
    • Van - tot:07.00-22.00
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | gas
Honden
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Douches: warm water
  • Wastafels: warm water
  • Zittoiletten
  • Babyroom
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Wastafels: koud water
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
Eten drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Snackbar
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Bar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Recreatie en wellness
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boulesbaan
  • Multisportveld
  • Enkele speeltoestellen
  • Minigolf
Recreatie (volwassenen)
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Bodem en beplanting
  • Grasland
  • Harde bodem
  • Plaatsen met enige schaduw
Ligging van de camping
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:4 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:2 km
Diversen
  • Dag en nacht rustig
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
Adres & Route

Wilt u camping Camping Les Bouleaux boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Les Bouleaux
    5 rue des Trois Journaux
    57370 / Vilsberg
    Frankrijk

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    48°46'59"N 7°14'57"E
  • De camping ligt 2 km buiten Phalsbourg aan de N61 naar Sarreguemines. Niet afslaan bij bordje 'Vilsberg' maar bij het volgende bord: 'Camping'.

  • Let op! Sinds 13 juli 2015 is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen. Het is verstandig om de GPS-coördinaten te gebruiken om de camping te vinden.

  • Contact

  • www.campinglesbouleaux.fr

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Zo

10 / 12

 

Ma

11 / 12

 

Di

12 / 12

 

Wo

13 / 12

 

Do

14 / 12

 

Vr

15 / 12

 

Za

16 / 12

 
Max. 7.3° 5.4° 5.7° 6.6° 4.7° 3.2°
Min -1.7° 4.3° 2.6° -0.1° 2.9° 1.6° -0.3°
Neerslag 95% 95% 80% 80% 85% 70% 55%
Windrichting ZW Z ZW ZW ZW ZW W
Windkracht 5 4 4 4 4 4 3

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 86% 35 2
Feb. 81% 33 3
Mrt. 76% 36 4
Apr. 71% 46 6
Mei 68% 67 7
Jun. 69% 74 7
Jul. 71% 76 7
Aug. 72% 70 8
Sep. 79% 61 5
Okt. 83% 51 3
Nov. 87% 49 2
Dec. 86% 39 1
Weeronline
Informatieaanvraag

CampingCard ACSI stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Les Bouleaux".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en CampingCard ACSI kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.