Ga naar de homepage

Deel uw mening en maak kans op een iPad!

win een ipad

1. Uw ervaring

Veel kampeerders gaan graag goed voorbereid op reis. U kunt ze daarbij helpen met een beoordeling. Want soms is het fantastisch, maar soms kan het ook wat tegenvallen.

2. Uw camping

Zoek de door u bezochte camping op met behulp van de zoekbox die u hieronder ziet staan. Kies uw camping uit de selectie die automatisch wordt gegeven.

3. Uw beoordeling

Op de campingpagina ziet u het tabje met 'Beoordelingen'. Open het en klik vervolgens op de knop 'Voeg beoordeling toe'. Laat weten wat u van de camping vond!

4. Uw code

Vergeet niet de code in te vullen die u heeft gekregen! Dit kunt u doen op het beoordelingsformulier. Dan maakt u automatisch kans op één van de te verloten iPads !

Zoek hier de camping die u wilt beoordelen


Actievoorwaarden en regels

Uw beoordeling wordt eerst gecontroleerd, na goedkeuring wordt deze geplaatst op de website. Bij het plaatsen van een mening over een camping op CampingCard.com gelden de volgende regels:

 1. Algemeen

 • De door u gegeven informatie is voor zover u kunt nagaan correct.
 • Uw bijdrage is objectief, niet kwetsend en u gebruikt geen obscene taal.
 • U gebruikt de bovengenoemde mogelijkheden niet voor bedrijfsmatige commerciële doeleinden.
 • ACSI heeft het recht bijdragen te verwijderen of enigszins aan te passen zonder de wezenlijke inhoud van uw bijdrage te veranderen. Zaken zoals bedragen die genoemd worden en referenties aan andere partijen als ACSI zullen uit de beoordelingen verwijderd worden.
 • Wilt u bezwaar maken tegen een mening dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen vanaf deze pagina.
 • U heeft zelf op de camping overnacht en uw bijdrage is eerlijk en objectief.
 • U geeft de naam op waaronder u ingeschreven stond op de camping.
 • Verwijzingen naar andere campings zijn niet toegestaan.
 • De rubriek meningen / klantenbeoordelingen is niet bedoeld voor vragen en discussies.
 • De door u gegeven mening dient op zichzelf te staan en verwijst niet naar andere meningen.
 • Geef een duidelijke toelichting. Zeker bij een zeer negatieve of zeer positieve beoordeling is een duidelijke toelichting gewenst.
 • Per gezin of gezelschap kan één mening per camping per jaar gegeven worden. Heeft u meerdere campings bezocht dan mag u ze allemaal beoordelen.
 • ACSI biedt geen ruimte voor lastercampagnes of het opzetten van lastercampagnes tegen campings. Uw klacht wordt daarmee niet opgelost en het is niet van toegevoegde waarde voor andere kampeerders. Bespreek uw klacht eerst met de campingeigenaar of –medewerker. Als u ACSI op de hoogte wilt stellen van een klacht, dan kunt u het contactformulier gebruiken.

Actievoorwaarden iPad-actie

1. Wie verloot de iPad?
De Apple iPad wordt verloot door ACSI Publishing BV.

2. Hoe wordt de winner bepaald?
De winnaar van de actie wordt door middel van een loting bepaald. Na de actieperiode wordt één winnaar beloond met een iPad. De winnaar zal via het opgegeven e-mailadres op de hoogte gebracht worden. Verdere informatie over het toekomen van de prijs zal via e-mail toegelicht worden. Verliezers worden niet op de hoogte gebracht.

3. Wie mag deelnemen?
Ieder persoon ouder dan 18 jaar mag deelnemen aan de actie. Medewerkers van ACSI en hun familie zijn uitgesloten van deelname. ACSI behoudt zich ten allen tijde het recht voor om deelnemers die een (poging tot) fraude plegen uit te sluiten van de wedstrijd en de mogelijkheid tot het winnen van een prijs.

4. Wat kan men winnen en hoeveel prijzen zijn er?
Door mee te doen aan de actie, maakt u kans op een Apple iPad. Onder alle deelnemers wordt één iPad verloot.

5. Start- en einddatum
De actie start op 1 januari 2022 loopt tot 31 december 2022. Na de actieperiode wordt er één winnaar bekend gemaakt.

6. Hoe neemt u deel?
Om deel te nemen aan de actie gaat u op www.CampingCard.com naar de camping waarover u een beoordeling achter wil laten. Onder het tabblad 'Beoordelingen' geeft u aan wat uw ervaring met de camping is. Onderaan deze pagina ziet u ‘Promotion code’ staan. Hier vult u de actiecode in. U vindt de code op de actieflyer. Nadat u de code heeft ingevuld, maakt u kans op de iPad.

7. Kan ik meerdere keren deelnemen?
Ja, iedere afzonderlijk ingediende beoordeling is een aparte deelname. U vult dan bij elke beoordeling de actiecode in om kans te maken op de prijs.

Alle persoonsgegevens die in het kader van de actie van deelnemers worden verkregen, worden strikt vertrouwelijk en in overeenstemming met de geldende privacywetgeving behandeld. ACSI is gerechtigd deze actievoorwaarden (zonder opgave van reden) te wijzigen of de actie te annuleren.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd