Ga naar de homepage

Camping Brugger am Riegsee

Foto's van de camping
Camping Brugger am Riegsee Camping Brugger am Riegsee
Algemene gegevens

Op Camping Brugger am Riegsee in Spatzenhausen (Beieren) kampeert u al voor €17,- per nacht in het laagseizoen met de CampingCard ACSI. Op één van de 100 toerplaatsen verblijft u gedurende 23-03-2018 - 17-05-2018, 03-06-2018 - 28-06-2018 en 09-09-2018 - 13-10-2018 met korting. Op deze camping kunt u, naast voordelig kamperen met uw CampingCard ACSI, ook terecht met uw ACSI Club ID (vervangend legitimatiebewijs).

Camping, direct aan een zwemmeer gelegen, met panoramisch uitzicht op het Beierse Alpenvoorland, de regio Garmisch-Partenkirchen en Murnau am Staffelsee. Terrassencamping in natuurbeschermingsgebied. Groot badstrand en ligweide.

www.camping-brugger.de

  • 907

Acceptatieperiode

december 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
januari 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
februari 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
maart 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
april 2018
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
mei 2018
ma di wo do vr za zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
augustus 2018
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Ook voordelig kamperen in het laagseizoen? Bestel CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI geaccepteerd

31 Camping open / CampingCard ACSI niet geaccepteerd

31 Camping gesloten

31 Uw vakantieperiode

Gedetailleerde informatie over de camping
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,1

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,4
Personeel
8,2
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Kindvriendelijkheid
7,8
Entertainment
6,7
Sportfaciliteiten
7,1
Zwembad
8,2
Eten en drinken
7,7
Omgeving
8,5

Albert Piek, op deze camping in juli 2017

9,0

Reisgezelschap: Paren

gewoon topcamping. schoon. gezellig. goed restaurant. mooie omgeving. hondestrandje iets verderop. fijn zwemmeer met gezellige ligweide

Albert Piek, op deze camping in juli 2017

8,9

Reisgezelschap: Paren

hangt er n beetje vanaf waar je staat. Maar de plekken zijn ruim genoeg voor caravan. luifel en auto. keurig sanitair!!! fijn restaurant. prijs kwaliteit zijn goed. Maar acsiprijs geld eigenlijk voor plaats waar je niet wil staan. Jammer. Dan maar paar euro meer betalen.

van der Kerkhof, op deze camping in mei 2017

8,4

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Oscar, op deze camping in augustus 2015

7,4

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, en soms schieten ze daar in door. Wij kwamen aan zonder reservering en konden direct aan het water staan met onze tent (bij het winkeltje, naar de reddingsbrigade). Dat is eigenlijk geen plaats, maar werd wel zo gebruikt. Wij hadden gratis stroom omdat we bij de reddingsbrigade aansloten. Ze boden ons nog twee (waardeloze) plaatsen aan tussen campers, waarbij we zelfs een plek moesten delen met een busje. De dames daar zijn echter zo creatief dat ze overal tenten tussen plaatsen, zelfs waar dat met goed fantsoen niet kan, dat is jammer.

Het sanitair is mooi, mits je het goede blok gebruikt, aan de andere kant van de camping. Bij de tenten is het behoorlijk primitief en oud, zonder warm water. Dus afwassen en douchen vergt een aardige wandeling.

Maar we hadden werkelijk fantastisch uitzicht over het meer en de bergen. Als je \"ons\" plekje kan krijgen dan sta je fantastisch!

Dierckx - Van Camp, op deze camping in juli 2015

8,3

Reisgezelschap: Paren

De camping is ZEER rustig gelegen aan de Riegsee, je hoort er \'s nachts niets. Je kan er zelfs met gemak sterren kijken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, het sanitair is recent en schoon. Je hebt een pasje nodig om binnen te geraken, wellicht omdat er ook dagjesmensen naar de Riegsee komen om te baden, en deze geen gebruik zouden kunnen maken van het sanitair. Om te douchen heb je geld nodig. Hiermee kan je ruim 10 minuten douchen. Onze plaats was krap, maar het uitzicht op de alpen maakte dit helemaal goed. We stonden er met een grote en kleine tent, en een aanhanger. Ga je met de tent, ga dan op het tentenveld staan, want de andere plekken zijn met steentjes verhard, wat bij ons zichtbaar was in het grondzeil. De elektriciteit betaal je in de kast met muntjes per kWh, dit lijkt me een fair systeem, aangezien je betaalt wat je verbruikt. Voor kinderen is er het meer en wat speeltoestellen, en \'s avonds nog een uurtje kinderanimatie (maar ik denk dat het meer volstaat want ik zag er nooit kindjes). Er zijn geen sportvelden, tenzij een volleybalveldje aan de oever van het meer. Het winkeltje met verse broodjes opent om 7u, het restaurant op de camping biedt goedburgerlijke, lokale maaltijden met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De enige teleurstelling was het internet. We waren van plan er 2 weken te verblijven, en namen een maand wifi (omdat dit goedkoper was dan 2 losse weken). De ontvangst was goed maar de bandbreedte was zo goed als nihil omwille van de vele gebruikers. Enkel tussen 24u en 6u was het bruikbaar. Tevens zou het leuk zijn als er ergens een weersvoorspelling zou kunnen uithangen.

De Weerd, op deze camping in juni 2015

8,3

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

M. Polman, op deze camping in juni 2014

8,7

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

G. Vierkotten-Knaps, op deze camping in juni 2012

8,3

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Ad van Bavel, op deze camping in juni 2012

8,1

Reisgezelschap: Senioren

Wij hebben iets met deze camping. De prachtige ligging aan de Riegsee, het uitzicht o.a. op de Zugspitze, de rust, de scheiding van duurkampeerders, het mooie strand met z'n zwemmogelijkheden. Dan stap je heen over ongemakken als elektromuntjes, chip voor douches (daardoor superschoon), geen avondverlichting, aparte humor van de medewerkers(heel aardig), een honden-strand (mag die naam niet hebben). Maar er is een winkel, een kiosk, een restaurant en een Biergarten. Murnau is een leuk stadje, Garmisch en München in de buurt. Deze camping zal niet iedereen aanspreken maar iedereen zal wel ergens z'n eigen plekje hebben. Wij houden hem erin.

G. van Zeist, op deze camping in juni 2011

7,0

Reisgezelschap: Senioren

Hoewel ze honden toestaan zijn ze niet erg hondvriendelijk. Overigens is het eigen hondenstrand niet op de camping maar een kwartier lopen buiten de camping,
Er wordt nog gebruik gemaakt van elektramunten, 17e eeuws.
Geen creditcardbetaling mogelijk, is deze tijd niet echt klantvriendelijk.
Als je hier opmerkingen overmaakt wordt er ineens geen goedenmorgen meer gezegd.
Dus een afrader wat ons betreft.

Algemene gegevens

Openingsperiode
23-03-2018 t/m 14-10-2018
Oppervlakte
6 ha
Hoogteligging
650m
Aantal toerplaatsen
100 (60 - 120m2)
Aantal camperplaatsen
20
Aantal vaste jaarplaatsen
300
Camping geschikt voor gehandicapten
Ja
Eco-camping
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!).

Populaire voorzieningen
  • Wifi 80-100% dekking
  • Caravan toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • PC met internet
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Receptie goed toegankelijk voor gehandicapten
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:8
    • gewicht:5000 kg
  • Dubbelassers toegestaan
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Inrijverbod tijdens middagpauze
    • tijd:12.30-14.30
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Douches: warm water
  • Wastafels: warm water
  • Zittoiletten
  • Familiesanitair
  • Familiedouche
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Verwarmd sanitair
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Wastafels: koud water
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Snackbar
  • Afhaalmaaltijden
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Fietsen
  • Koelkluisjes
Zwemmen
  • Zwemmen in meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
Strand
  • Kiezelstrand
  • Grasstrand
Recreatie en wellness
  • Speeltuin
  • Tafeltennistafel
  • Visgelegenheid
  • Minigolf
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Bodem en beplanting
  • Grasland
  • Verharde standplaats
  • Terrassencamping
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Ligweide
  • Afgebakende plaatsen
Ligging van de camping
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1,5 km
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Panorama
Diversen
  • Dag en nacht rustig
  • Speciale plaatsen voor kampeerauto's
    • verharde plaatsen voor kampeerauto's
    • Oppervlakte:40 m2
    • Aantal:20
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Defibrillator
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
Adres & Route

Wilt u camping Camping Brugger am Riegsee boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Brugger am Riegsee
    Seestraße 2
    82447 / Spatzenhausen/Hofheim
    Duitsland

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    47°42'23"N 11°13'4"E
  • Volg de A95 richting Garmisch-Partenkirchen. Neem afrit 9, Sindelsdorf. Links naar de B472 ri Habach, dan ri Murnau, vervolgens de borden Hofheim volgen.

  • Contact

  • www.camping-brugger.de

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Za

24 / 02

 

Zo

25 / 02

 

Ma

26 / 02

 

Di

27 / 02

 

Wo

28 / 02

 

Do

01 / 03

 

Vr

02 / 03

 
Max. -2.1° -6.3° -10.1° -8.4° -5.8° -1.9°
Min -5.5° -9.8° -14.1° -14.9° -13.5° -11.9° -8.1°
Neerslag 35% 65% 90% 85% 45% 55% 65%
Windrichting NO NO NO NO NO O O
Windkracht 4 3 3 2 2 2 2

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 86% 76 2
Feb. 81% 58
Mrt. 80% 70 3
Apr. 77% 102
Mei 70% 120 7
Jun. 74% 184
Jul. 75% 187
Aug. 76% 163
Sep. 84% 124
Okt. 80% 76
Nov. 85% 66
Dec. 84% 83
Weeronline
Informatieaanvraag

CampingCard ACSI stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Brugger am Riegsee".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en CampingCard ACSI kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.