CampingCard ACSI gidsDe CampingCard ACSI-gids (tweedelig) is helemaal gewijd aan de campings die het lage tarief hanteren tijdens het voor- en naseizoen.

Onderweg zult u veel gemak hebben van de handige mini-atlas van Europa en van de gedetailleerde routekaartjes per camping. De informatieve tekst geeft u alvast een indruk van de sfeer en de ligging.

Bij iedere camping vindt u naast het routekaartje ook een precieze routebeschrijving. Tevens vermeldt de gids GPS-coördinaten. Maar let op: Niet alle navigatiesystemen zijn ingesteld op een auto-caravancombinatie.

Precies weten waar u aan toe bent op elke camping? Aan de hand van een lijst ziet u in een oogopslag de belangrijkste voorzieningen vermeld staan, de periodes in het jaar waarin de CampingCard ACSI geaccepteerd wordt en natuurlijk het voordelige tarief.


Let op! U ontvangt de gids in 2 delen!

CampingCard & Camperplaatsen gids

Campingspecialist ACSI en de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) hebben hun krachten gebundeld. Het resultaat is de meest complete campergids (in twee delen) voor camperaars! 

Deze nieuwe ACSI-uitgave bevat 9000 camperplaatsen, geselecteerd door de NKC, én alle campings die 
CampingCard ACSI accepteren. Ook beschikbaar in abonnementsvorm. Uiteraard is de CampingCard ACSI kortingskaart  
bijgesloten. Daarmee krijgt u tot 50% korting op 2739 campings in het laagseizoen!

De gids heeft een eenvoudig zoeksysteem met vele land- en regiokaarten. Daarnaast zijn alle GPS-coördinaten vermeld.

Deze gids is het ideale reisboek voor kampeerliefhebbers er met de kampeerauto op uit trekken!Let op u ontvangt de gids in 2 delen!