Ga naar de homepage

Voordelig kamperen met kinderen

Voordelig kamperen met kinderen

Kamperen met kinderen is een leuke manier om vakantie te vieren. Spelletjes doen, bij het kampvuur zitten of de omgeving verkennen met de kids: het hele gezin heeft plezier op een kindercamping!

Kamperen op een kindercamping hoeft helemaal niet duur te zijn. CampingCard ACSI biedt u namelijk een voordelige vakantie: op ruim 700 van de 3319 campings zijn tot 3 kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen, dus gratis! Ook handig als u gaat kamperen met kleinkinderen.

U herkent een kindercamping aan het volgende logo:

Icoon kindercamping

Let op: als een camping dit symbool heeft, kan er wel toeristenbelasting gevraagd worden voor kinderen t/m 5 jaar, omdat de camping toeristenbelasting rechtstreeks aan de lokale overheid moet afstaan. Ook zaken als douchemuntjes zijn voor kinderen niet inbegrepen.

De voordelen van een kindercamping

Naast het financiële voordeel dat u kunt behalen als u met CampingCard ACSI naar een kindercamping gaat, zijn er nog meer pluspunten. Kindercampings hebben meestal rekening gehouden met kids. Er zijn vaak speciale voorzieningen* voor kinderen, bijvoorbeeld kindersanitair, een peuterbadje of een speeltuin. Voor de kleintjes is kamperen zelf al één groot avontuur! Zij zullen snel vriendjes maken op een kindvriendelijke camping.

Een kindvriendelijke camping zoeken

Waar uw voorkeuren ook naar uitgaan, u vindt altijd een geschikte kindercamping. Nederland biedt veel mogelijkheden om te kamperen met kinderen, maar in andere landen kunt u ook goed terecht op een kindercamping. Italië of Duitsland kennen vele kindvriendelijke campings. Maar Frankrijk biedt verreweg de meeste mogelijkheden als u op zoek bent naar een leuke kindercamping: Frankrijk heeft bij CampingCard ACSI namelijk de meeste familiecampings waar u voordelig kunt kamperen met kinderen!

Op de website van CampingCard ACSI vindt u gemakkelijk een geschikte kindvriendelijke camping. Selecteer de voorziening 'Tot 3 kinderen gratis' en kies uw favoriete land. In de zoekresultaten wordt weergegeven op welke kindercampings u korting krijgt als u gaat kamperen met kinderen.

Zoek een kindercamping

* Let op: niet alle kindercampings van CCA zijn per definitie kindvriendelijk. Met de term 'kindercamping' wordt een CampingCard ACSI-camping bedoeld waar 1 tot 3 kinderen (max. 5 jaar) bij het overnachtingstarief zijn inbegrepen.